PočetnaOstaloPress ReleaseSamsung 2021 The Wall od sada je dostupan u Hrvatskoj

Samsung 2021 The Wall od sada je dostupan u Hrvatskoj

The Wall donosi zaslon iznimne veličine preko 1000 inča, što ga čini savršeno prostranim za prikazivanje različitog sadržaja

Zagreb, 23. srpnja 2021. – Tvrtka Samsung Electronics predstavila je novi model svog poslovnog višestrukog zaslona The Wall na globalnoj razini. S novom AI tehnologijom procesuiranja prikaza, većom brzinom osvježavanja zaslona od 120 Hz te svestranim mogućnostima za postavljanje unutar prostora i interijera, ovogodišnji The Wall ponovno definira tehnologiju prikaza dajući tvrtkama neograničenu fleksibilnost za prikazivanje sadržaja.

The Wall R5

“Samsung je posvećen stvaranju najinovativnijih zaslona za poslovne korisnike, pogotovo za one koji se bave izradom videozapisa te vođenjem brendova. Novi 2021 The Wall naš je najnapredniji i najsvestraniji zaslon do sada, pružajući tvrtkama potpunu kontrolu u stvaranju vlastitog poslovnog ambijenta”, izjavio je Hyesung Ha, viši potpredsjednik Odjela za vizualno poslovanje, Samsung Electronics.

Novi The Wall dolazi s inovativnim Micro AI procesorom koji analizira i optimizira svaki kadar videozapisa kako bi se omogućila najveća moguća kvaliteta prikaza. S mogućnošću korištenja do 16 različitih modela neuronskih mreža, od kojih je svaki osposobljen za AI nadogradnju i Deep Learning tehnologiju, Micro AI procesor može optimizirati kvalitetu slike do 8K rezolucije gdje povećava kontrast i uklanja smetnje.

2021 The Wall

Black Seal tehnologija na The Wallu pokriva zaslon na ujednačen način, stvarajući savršeno platno za prikaz čišćih razina crne boje s pojačanom dubinom, pružajući neusporediv kontrast i besprijekorne detalje. S maksimalnom svjetlinom od 1600 nita, The Wall pruža kristalno jasan prikaz koji se ističe čak i u svijetlim prostornim okruženjima. Tehnologija Ultra Chroma stvara uže valne duljine koje generiraju boje u RGB spektru koje su dvostruko čišće[1] i preciznije od konvencionalnih LED dioda. Svaka LED dioda sada je do 40% manja[2], čime se povećava čisto crni razmak između piksela za poboljšanu ujednačenost boja i veći kontrast slike.

Ovogodišnji model lakše je postaviti unutar prostora zahvaljujući novim bežičnim priključcima i sveukupi dizajn bez okvira, što rezultira upola manjom dubinom kućišta[3]. Koristeći se modularnom tehnologijom, The Wall može se instalirati u različitim položajima, uključujući konkavni, konveksni, stropni, viseći, nagnuti i L-tip. Osim toga, korisnici trebaju prilagoditi zaslon samo jednom po kućištu s Factory Seam Adjustment tehnologijom, čime se štedi na vremenu.

Model iz 2021. godine pruža najdetaljniju sliku do sada s prvom 8K rezolucijom u industriji, brzinom osvježavanja od 120Hz te jednostavnom 8K reprodukcijom sadržaja. The Wall se može konfigurirati vodoravno za razlučivost do 16K s rasporedom od 15.360 x 2.160 piksela[4], gdje njegov veliki zaslon mjeri preko 1.000 inča, čineći ga potpuno opsežnim platnom za prikazivanje sadržaja.

The Wall dolazi s Micro HDR i Micro Motion značajkama koje sadrže 20-bitnu mogućnost procesuiranja za pružanje stalne kvalitete slike za nesmetan prikaz sadržaja, bez obzira na lokaciju. Zaslon također uključuje četiri picture-to-picture zaslona (PBP), omogućavajući četiri različita izvora sadržaja koji se mogu istovremeno prikazivati u 4K rezoluciji.

Sve značajke The Walla isporučuju se s najvećom razinom sigurnosti. TÜV Rheinland je The Wallu dodijelio certifikat o udobnosti očiju za minimaliziranu emisiju plavog svjetla, dok certifikat EMC klase B minimalizira elektromagnetske valove za sigurno korištenje uređaja ne samo unutar poslovnih prostora, nego unutar vlastita četiri zida.

Samsung 2021 The Wall dostupan je sada na odabranim tržištima širom svijeta. Za više informacija posjetite: https://displaysolutions.samsung.com/the-wall

[1] Bazirano na internom standardu testiranja prema Samsung LED smjernicama.

[2] U usporedi s modelom iz 2020. godine.

[3] U usporedi s modelom iz 2020. godine.

[4] Za uobičajeno verziju podržan je omjer od 16:9 u 8K rezoluciji (7,680 x 4,320).

P.R.