04.12.2012., Zagreb – RECRO d.d., jedan od vodećih hrvatskih distributera IT proizvoda i usluga postao distributer rješenja za sigurnost mreža tvrtke Fortinet za Hrvatsku

U stalnom nastojanju da svojim partnerima ponudi cjelovita i najnovija tehnološka rješenja,  RECRO d.d. proširio je  portfelj te u  svoju  ponudu uvrstio i rješenja za sigurnost mreža  tvrtke Fortinet.

Kvalitetu svojih proizvoda i servisa vezanih za mrežnu sigurnost, Fortinet je dokazao korisničkom bazom od preko 125 000 klijenata diljem svijeta. Rješenja ovog renomiranog proizvođača integriraju više razina sigurnosne zaštite uključujući rješenja za sigurnost računalnih mreža, poslužiteljske (virtualizacijske)  infrastrukture, zaštite baza podataka, kontrolu programskih rješenja i web aplikacija, upravljanje sigurnošću sustava elektroničke pošte te testiranje ranjivosti IT sustava.

Fortinet je u svijetu prepoznat kao svjetski lider u Unified Threat Management rješenjima s najvećim brojem inovacija. Također, jedan je od 4 vodeća svjetska proizvođača uređaja za mrežnu sigurnost te tehnološki lider u sektoru multifunkcionalnih vatrozida (prema Gartnerovom izvješću).

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here