Ova će funkcija najviše koristiti učeničkim grupama, školskim razredima, poslovnom timu srednje veličine i online tečajevima

Zagreb, 22. travnja 2021.

U želji da pruži podršku lokalnoj zajednici, Viber – jedna od vodećih mobilnih aplikacija u Hrvatskoj za besplatnu i sigurnu komunikaciju – je objavio kako proširuje kapacitet grupnih video poziva na 30 sudionika.

U doba novog normalnog i uzastopnih novih epidemioloških mjera koje su na snazi u cijeloj Europi, proširenje broja sudionika poziva na 30 sudionika je savršeno rješenje za potrebe obrazovanja, konzultacija nakon nastave, rada od kuće i veća obiteljska okupljanja.

„Viber je jedna od najpopularnijih aplikacija za razmjenu poruka u Hrvatskoj i kako bi ostali relevantni i odgovorili na što više potreba naših korisnika u njihovim svakodnevnim situacijama, neprekidno poboljšavamo našu platformu. Nadamo se kako će kroz najavljeno povećanje kapaciteta naših video poziva ljudi postati još povezaniji i kako će uz Viber još uspješnije surađivati“ rekao je Atanas Raykov, izvršni direktor EMENA regije, Rakuten Vibera.

 

Kako bi aktivirali grupni video poziv korisnici trebaju:

  • Pritisnuti tipku „video“ na vrhu ekrana, jednostavno dodati još sudionika u poziv koji je u tijeku ili nazvati već postojeću grupu i odabrati sudionike.
  • Uživati u druženju s prijateljima, članovima obitelji, školskim i poslovnim kolegama.

 

Ova novost stiže nekoliko tjedana nakon što je Viber uveo novi raspored elemenata na računalima i mobitelima. Funkcija će biti dostupna za Android i iOS operativne sustave te će se moći koristiti na svim platformama.

Kapacitet grupnih poziva će se dodatno širiti tijekom idućih mjeseci.

 

P.R.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here