PočetnaOstaloPress ReleasePredstavljen novi Samsung Galaxy Z Flip 5G: preklopni 5G telefon

Predstavljen novi Samsung Galaxy Z Flip 5G: preklopni 5G telefon

Samsung je promijenio način na koji promatramo 5G tehnologiju najnovijim preklopnim uređajem s performansama i povezanošću nove generacije

Zagreb, 27. srpnja 2020.Samsung je predstavio Galaxy Z Flip 5G, uređaj koji spaja već nadaleko poznati pametni telefon s munjevitom brzinom 5G mreže, kreirajući potpuno novo korisničko iskustvo.[1] S obzirom na to da se 5G širi svijetom te unaprjeđuje pametne telefone, korisnici sada imaju mogućnost dijeliti više sadržaja, igrati više videoigara i obavljati mnogo toga brže nego ikad prije.

amsung Galaxy Z Flip 5G

Performanse nove generacije

Galaxy Z Flip se na tržištu predstavio kao prekrasan pametni telefon preklopne linije mobitela kojoj Samsung predaje veliku pažnju već dulje vrijeme. Uz 5G, Galaxy Z Flip 5G donosi nevjerojatnu brzinu u kompaktnom uređaju koji u samo nekoliko dodira omogućava povezanost s prijateljima, obitelji i pratiteljima na društvenim mrežama.

Galaxy Z Flip prvi je uređaj u Samsung seriji pametnih telefona opremljen Qualcomm® Snapdragon™ 865 Plus 5G Mobile platformom, koja do krajnjih granica koristi snagu 5G mreže za jake performanse i oštriji prikaz putem poboljšanog sustava procesuiranja grafike.

„Samsung nastavlja s korisnicima dijeliti napredne 5G mogućnosti. Nevjerojatna brzina i povezanost 5G mreže ukomponirane su u revolucionarni Galaxy Z Flip pametni telefon, što je dodatno proširilo naš portfelj 5G uređaja koji korisnicima omogućuju istinski užitak u omiljenom sadržaju.“, izjavio je TM Roh, predsjednik i voditelj Odjela za poslovne mobilne komunikacije, Samsung Electronics.

amsung Galaxy Z Flip 5G

Profinjen stil i funkcionalan dizajn

Bez obzira na integraciju 5G komponente, Galaxy Z Flip donosi njezine mogućnosti bez povećanja veličine samoga uređaja, čime je zadržao svoju poziciju jednog od najkompaktnijih i stilski najprivlačniji 5G uređaja. Samsung je ugradio sve potrebne komponente za povezivanje na 5G mrežu i pritom zadržao tanak i funkcionalan dizajn za ultimativnu prenosivost. Uređaj dolazi u Mistično Sivoj i Mistično brončanoj boji unutar staklenih okvira za meki dodir bez ostavljanja otisaka prstiju.

Naprednije preklopno iskustvo

Još od lansiranja Galaxy Z Flip pametnog telefona u veljači 2020. godine, korisnici uživaju u njegovom revolucionarnom obliku i mnoštvu funkcija, od kojih su mnoge hands-free. Od tada, Samsung je nastavio ažurirati uređaj i iskustvo koje pruža za lakše stvaranje i dijeljenje omiljenog sadržaja s najbližima. Korisnici sada mogu iskusiti najbolje od ovog pametnog telefona zahvaljujući poboljšanim mogućnostima.

Flex mode – Jednostavno i paralelno upravljajte sadržajem na posebno dizajniranom korisničkom sučelju koje koristi preklopni dizajn samog uređaja. Kada uređaj slobodno stoji, zaslon se automatski dijeli na dva zaslona od 4 inča, gdje se sadržaj prikazuje na gornjem, a njihovo upravljanje na donjem zaslonu.[2]

• YouTube Flex mode – Koristeći Flex mode, uživajte u omiljenim videozapisima svojih najdražih YouTubera na potpuno novi način. Na gornjoj polovici zaslona projicirajte sadržaj, a na donjoj pregledavajte prijedloge, opise i komentare. Također, isprobajte četiri mjeseca YouTube Premium usluge za poseban doživljaj i mogućnosti uživanja u svojim najdražim video sadržajima.[3]
  • Kamera nadograđena s Flex mode – Uz novi Galaxy Z Flip lakše je fotografirati iz različitih kutova. Bez obzira želite li uhvatiti šarene fotografije svojeg najdražeg jela iz ptičje perspektive ili snimati akcijske videozapise, samo dva puta dodirnite zaslon unutar Flex mode i prebacite sučelje kamere s gornje na donju polovicu uređaja.
  • Multitasking – Bez napora upravljajte s više aplikacija s Multi-Active prozorom koristeći Multi-Window traku kako bi ste povlačili po zaslonu potrebne aplikacije.[4]
    • App Pair – S lakoćom otvorite dvije aplikacije istovremeno uz App Pair na Multi-Window platnu. Kada želite podijeliti fotografije s prijateljima, istovremeno otvorite Galeriju i aplikacije za dopisivanje.
    • Multi-Window Traka – Multi-Window traka je sada dio Edge Panel integracije koja omogućava pristup više aplikacija.

Galaxy Z Flip 5G bit će dostupan u Mistično sivoj i Mistično brončanoj boji na odabranim tržištima od 8. kolovoza 2020. Za više informacija o uređaju posjetite www.news.samsung.com/galaxy

[1] Brzina 5G mreže varira i zahtjeva optimalnu mrežnu povezanost (faktori uključuju frekvenciju, širinu pojasa, zagušenost); provjerite dostupnost.

[2] Flex mode funkcionira pod kutem od 75 do 115 stupnjeva: veći kut zaokreta moguć je za korisnike ovisno o okolini i svrsi korištenja.

[3] Uz kupnju koja ispunjava predviđene uvjete. Dostupno samo za nove korisnike (nije moguća registracija prijašnje trial verzije za YouTube Premium YouTube Music Premium, YouTube Red ili Google Play Music). Registrirajte se u YouTube aplikaciji na mogućim uređajima između 14. veljače 2020. i 5. travnja 2021. godine. Prekinite registraciju u bilo kojem trenutku. Nije moguć povrat sredstava ili plaćanja na rate. Dostupan na svim tržištima gdje i YouTube Premium. Svi uvjeti: https://www.youtube.com/premium/restrictions

[4] Multi Active prozor fucnkionira s kompatibilnim aplikacijama, čiji broj raste u suradnji s drugim razvojnim tvrtkama.

P.R.