PočetnaOstaloPress ReleaseNove popularne igre dostupne u Huawei AppGallery trgovini

Nove popularne igre dostupne u Huawei AppGallery trgovini

Zagreb, 11. kolovoza 2020.Huawei AppGallery razvija se iznimno brzim tempom, s pregršt globalnih, ali i velikim brojem lokalnih aplikacija koje je moguće preuzeti. Huaweijeva trgovina aplikacija, koja je jedna je od tri najpopularnije na svijetu, upravo je obogaćena igrama Orbia, Square Bird i Yovo.

uawei svojim korisnicima nastoji kontinuirano pružati najkvalitetnije iskustvo i pristup svijetu mobilnih aplikacija. Slijedeći filozofiju 1+8+N, stvorili su ekosustav više uređaja i omogućili svojim korisnicima korištenje različitog hardvera unutar istog sučelja. U Huawei AppGallery u prosjeku se dodaje 5.000 aplikacija tjedno, a pokrivene su sve kategorije.

Nove popularne igre dostupne u AppGallery trgovini (1)

Gaming svijet na dohvat ruke

Mobilne igre su odlična zabava za slobodno vrijeme, omogućuju korisnicima da se opuste, testiraju svoje sposobnosti kroz natjecanje s drugim ljubiteljima igara ili da se zabave s prijateljima kroz timske igre. U Huawei AppGallery trgovini svakako valja istražiti ponudu mobilnih igara, raspon je širok – od strateških igara i slagalica do arkada i sportova. Sve što korisnik treba je ući u Huawei AppGallery, odabrati kategoriju Igre i izabrati igru iz bogate ponude.

Huawei AppGallery nedavno je obogatio svoju ponudu igrom Orbia – arkadom koja izaziva igrače da testiraju svoje sposobnosti protiv dosadnih bića u uzbudljivoj avanturi punoj bizarnih svjetova. Prilikom igranja korisnici svladavaju pokretne prepreke, a ključ za uspjeh je razvijanje vlastitog stila i dobro tempiranje dodira koji će korisnike dovesti na sve složenije razine. Grafika igre je minimalistička i živopisna, a Orbia će igračima pružiti impresivan vizualni doživljaj.

Orbia

Zabavite se uz Huawei AppGallery

Onima koji nisu strastveni igrači arkada, Huawei nudi još puno drugih mogućnosti. Jedna od njih je Square Bird, ležerna igra koja se našla na prvom mjestu ljestvice casual igara u 44 zemlje širom svijeta. Od sada i korisnici Huaweija mogu istražiti geometrijski svijet ptica i iskušati se u izgradnji tornja od jaja i prelaženja barijera. Uz ovu igru korisnici će izvježbati pravovremenost i vrhunski se zabaviti, sve što trebaju je preuzeti igru iz AppGallery trgovine.

Vrijeme je za obiteljsku zabavu

Igranje je zabavno, ali je istovremeno i sjajna prilika za naučiti nešto novo. U Huawei AppGallery trgovini dostupno je mnoštvo obrazovnih igara, a jedna od najzanimljivijih zasigurno je Jovo – simulator koji na prijateljski način prikazuje tajne rada stomatologa. Igra je stvorena kako bi djeca svladala strah prema stomatolozima i njihovim zahvatima. Za Huaweijeve korisnike s djecom, preuzimanje ove aplikacije odlična je ideja za kvalitetno provođenje obiteljskog vremena i učenje djece da posjet stomatologu nije ništa strašno. I sve to igranjem uloge zaposlenika stomatološke klinike čija je misija pomoći drugima.

Huawei kontinuirano surađuje s najboljim svjetskim tvrtkama za razvoj aplikacija kako bi ponudio širok izbor svim svojim korisnicima. Tvrtka također kontinuirano zapošljava globalne programere kako bi zajednički radili na proširenju ekosustava i na poboljšanju iskustva pametnih aplikacija.

AppGallery – jedna od top tri trgovine aplikacija na svijetu

Sve aplikacije razvijene u suradnji s Huaweijem, kao i ostale kvalitetne aplikacije, dostupne su na Huaweijevoj otvorenoj i sigurnoj platformi za njihovu distribuciju – AppGallery. Riječ je o jednoj od tri vodeće svjetske trgovine aplikacija, dostupnoj u više od 170 zemalja i regija koja povezuje 650 milijuna korisnika s Huaweijevim inovativnim ekosustavom.

AppGallery ne samo da osigurava privatnost i sigurnost korisnika, već pruža i jedinstvena funkcionalna iskustva i bolje mogućnosti otkrivanja aplikacija. Ona objedinjuje kvalitetne popularne aplikacije iz cijelog svijeta, segmentirajući ih u 18 kategorija, uključujući vijesti, društvene medije, zabavu i još mnogo toga.

Huaweijevi korisnici, osim AppGallery trgovine, za instaliranje aplikacija odnedavno mogu iskoristiti i mogućnosti Petal Search pretraživača. Riječ je o aplikaciji koju je moguće pronaći u AppGallery trgovini. Korisnici na svoj početni zaslon mogu dodati i widget za pretraživanje te izravno s početnog zaslona doći do milijuna aplikacija, sadržaja i vijesti koje žele pronaći.

Prilikom preuzimanja preko Petal Search pretraživača, prikazat će se i izvorno mjesto s kojeg se aplikacija instalira, bilo da je riječ o AppGallery trgovini, službenoj web stranici developera ili ostalim web izvorima. Petal Search može se iskoristiti i za pregled dnevnih novosti, sportskih rezultata, a sjajan je i za planiranje putovanja jer integrira pretragu restorana, letova i smještaja.

P.R.