Lenovo je danas predstavio najnoviju generaciju  Android tableta osmišljenih za dijeljenje i zabavu među članovima obitelji: Lenovo Tab E7, Lenovo Tab E8, Lenovo Tab E10, kao i nove mainstream i premium tablete, Lenovo Tab M10 i Lenovo Tab P10. Kao najnoviji nastavak svojih popularnih mainstream Android tableta, Lenovo sada obiteljima nudi još prenosivije opcije: moćne, tanke, lagane Android tablete osmišljene za korištenje u kući.

Svaka obitelj treba barem jedan tablet kako bi gledali svoje emisije, pretraživali, kupovali na internetu i igrali igre. Tableti su ugodniji do pametnih telefona za gledanja sadržaja i prenosiviji od vašim osobnih računala, tako da ga možete ponijeti u krevet ili prilikom izlaska s djecom. Međutim, kupovina jednog ili više uređaja koji su prikladni za svakog člana obitelji može rezultirati nekim teškim izborima budući da ćete prilikom odlučivanja trebati misliti o mobilnosti, cjenovnoj pristupačnosti i prilagođenosti djeci. Na sreću, novi set prijenosnih Android tableta tvrtke Lenovo pruža niz mogućnosti za vaše kućanstvo između kojih možete birati. Štoviše, dizajnirani su za modernu obitelj, pružajući nekoliko ključnih prednosti poput:

 

  1. Cjenovna pristupačnost, s rasponom opcija koji odgovara bilo kojem kućnom budžetu
  2. Mogućnost dijeljena s opcionalnim dječjim sadržajem i odvojenim profilima
  3. Superiorna izvedba za vaš novac – na dugi rok

 

Lenovo Tab E7, Lenovo Tab E8 i Lenovo Tab E10: prilagodljivi tableti za gotovo svaki budžet

S novom, svestranom Lenovo E serijom tableta, obitelji mogu odabrati tablet koji će zadovoljiti gotovo svaki budžet i potrebu.

Lenovo_Tab_E7

Lenovo Tab E7

 

Osnovni Lenovo Tab E7 osmišljen je kako bi korisnicima pružio najviše za njihov novac, s elegantnim profilom koji dolazi s Android Oreo Go Edition, što znači lakše aplikacije, više pohrane i poboljšanu izvedbu. Njegov 7-inčni okvir od samo 10,33 mm omogućava laku prenosivost, kao i gledanje do pet sati videa bez dodatnog punjenja.1

 

Lenovo_Tab_E8

Lenovo Tab E8

 

Kućanstva s nekoliko korisnika tableta mogu se odlučiti za Lenovo Tab E8, koji omogućava nekoliko odvojenih profila, sučelje i pohranu. Lenovo Tab E8 također pruža sveobuhvatno vizualno i auditivno iskustvo s 8-inčnim HD zaslonom, koji slikama i filmovima pruža dinamičan izgled, dok prednji zvučnici koje podržava Dolby Atmos® u domove donose zvuk poput onog u kinu. Najbolje od svega, Lenovo Tab E8 s tanjim i laganim profilom od 8,9 mm i težine tek 320g, osmišljen je za korištenje u pokretu te pruža mogućnost reprodukcije video sadržaja do 10 sati.1

LENOVO TAB E10

Lenovo Tab E10

 

Konačno, Lenovo Tab E10 osmišljen je za obitelji koje trebaju potpuno audio-vizualno iskustvo na tabletu za svoj dom. Ovaj snažni i tanki tablet dolazi s dva prednja zvučnika s tehnologijom  Dolby Atmos i 10-ičnim HD zaslonom te brzim Qualcomm® Snapdragon™ 210 procesorom. Lenovo Tab E8 i Lenovo Tab E10 dolaze s 5MP stražnjom kamerom s auto fokusom i 2MP prednjom kamerom s fiksnim fokusom.

 

Lenovo Tab M10: klasični obiteljski tablet za sve generacije

Domaćinstva koja svoje tablete stalno koriste kod kuće te na putovanjima željet će optimalno iskustvo zabave te mogućnost dijeljenja, što je i razlog predstavljanja mainstream uređaja Lenovo Tab M10. Lagan je i svestran – idealan za pretraživanje interneta kod kuće ili zaokupljanje dječje pažnje u restoranima, a dolazi sa snažnim Qualcomm Snapdragon Octa-Core 1.8GHz procesorima, prekrasnim 10.1-inčnim Full HD zaslonom i Dolby Atmos potporom.

Lenovo_Tab_M10

Lenovo Tab M10 u Polar White izdanju

 

S tankim i laganim profilom (od 48 grama), elegantni Lenovo Tab M10 također donosi izvrsne multimedijske značajke, uključujući dvostruke prednje zvučnike. Obitelji s djecom također mogu dobiti opcionalni Kid’s Pack za trajno i ugodno iskustvo kroz prilagođen amortizer otporan na šokove i poseban način rada za djecu koji dolazi s ažuriranim i odabranim dječjim sadržajem.

 

Lenovo Tab P10: Personalizirani tablet

Kućanstva u kojima se na tabletima najviše koriste multimedijski sadržaji mogu se odlučiti na ultra-premium Lenovo Tab P10. Perjanica Android tableta tvrtke Lenovo redefinira obitelj uređaja s nevjerojatnim dizajnom s dvostrukim staklom, metalnim okvirom te uskim rubom kao i ultra tankim i laganim profilom (sa 7mm debljine i težine 440g), u Aurora Black ili Sparkling White izdanjima. 

Njegove značajke za zabavu su zapravo one u kojima Lenovo Tab P10 uistinu dolazi do izražaja, s četiri zvučnika koja će iskoristiti Dolby Atmos na najbolji mogući način. Lenovo Tab P10 dolazi s 8MP stražnjom kamerom s auto-fokusom te 5MP prednjom kamerom s fiksnim fokusom.

Ovako lijep i snažan tablet zasigurno će biti korišten često zahvaljujući značajkama poput ultra brzog senzora za čitanje otiska prsta koji u potpunosti iskorištava već integrirane mogućnosti za više korisnika. Jednom kada je kreiran obiteljski profil, jednostavno stavite prst na senzor za čitanje otiska kako bi se ulogirali u svoje personalizirano iskustvo korištenje tableta koje čuva vaše pozadine, postavke, aplikacije, igre i datoteke, a koji se čuvaju zasebno od iskustva vaših roditelja, braće i sestara ili djece u vašem domu.

Bilo da tražite prenosivi uređaj, mogućnost dijeljenja, uređaj pristupačan djeci ili izvedbu, Lenovo ima tablet za vas koji će zadovoljiti gotovo svaki kućni budžet.

Za više informacija molimo posjetite stranicu

P.R.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here