Lenovo Legion Y920, Y720, Y520 Towers, kao i Lenovo Legion Y25f gaming monitor predstavljeni su  na događanju gamescom® 2017

 

Na ovogodišnjem događanju Gamescom 2017  Lenovo je predstavio četiri nova snažna uređaja, dodatka svojoj Lenovo Legion™ obitelji – tri Windows®10 osobna računala koja podržavaju VR, Lenovo Legion Y920, Y720 i Y520 Towers, kao i novi Lenovo Legion Y25f gaming monitor.

Zajedno, ova tri Lenovo Legion računala gamerima pružaju razinu prilagodbe, snage i izbora koji najbolje odgovara njihovim potrebama. Lenovo Legion Y25f gaming monitor upotpunjuje gamersko iskustvo uz Full HD (FHD) 24,5-inčni zaslon, koji pruža kristalno jasne slike, kao i najnoviju HDR podršku.

Čuli smo mišljenje zajednice iskazano izravnim kontaktom, preko društvenih mreža i online foruma. Sve povratne informacije oblikovale su razvoj ovih novih uređaja. Gameri su kao ključne stvari naveli brzinu i performanse. Zbog toga je Lenovo osmislio nova Lenovo Legion  računala s naglaskom na snagu i brzinu – osmišljeni da jednostavnu pokrenu najbolje igre.


 

Lenovo Legion Y920 Tower

 

 VR-ready Lenovo Legion Y920 Tower

 

Lenovo Legion Y920 Tower, koji podržava VR, osmišljen je za najozbiljnije gamere. Ovaj uređaj radi na operativnom sustavu Windows 10, a pokreće ga sedma generacija Intel Core i7-7700K procesora koja može podržati najzahtjevnije igre u optimalnim brzinama, od FPS igara do simulatora atmosferskog prostora. Uređaj je također opremljen NVIDIA® GeForce® GTKS 1080 8GB grafičkom karticom, jednom od vodećih GPU na tržištu.

Uz to, Lenovo Legion Y920 Tower opremljen je s opcionalnom 32GB 2800Mhz CORSAIR® VENGEANCE® LPx overclocable DDR4 memorijom i ima opcionalno integrirano Asetek® hlađenje tekućinom za overclocking CPU-a. Ovo pomaže u stabilizaciji slike, omogućuje jednostavnije igranje, smanjuje sistemsku buku i opterećenje matične ploče.

 

Lenovo Legion Y720 Tower

 

 LENOVO LEGION Y720

 

Lenovo Legion Y720 Tower, koji također podržava VR, mainstream igračima pruža pouzdane performanse. Uz Windows 10 operativni sustav i do sedme generacije Intel Core i7-7700 procesora, opcionalnom Intel Optane ™ memorijom od 16 GB za brzu reakciju sustava i NVIDIA GeForce GTKS 1070 8GB grafikom, Lenovo Legion Y720 Tower nudi performanse neophodne za pokretanje najzahtjevnijih naslova, bilo da je u pitanju snalaženje na bojnom polju ili sprječavanje invazije vanzemaljaca.

 

Lenovo Legion Y520 Tower

 

Lenovo Legion Y520

 

Za igrače na konzolama koji žele zakoračiti u svijet PC gaminga tvrtka Lenovo osmislila je Lenovo Legion Y520 Tower, koji podržava VR. Ovaj uređaj sadrži neophodnu grafiku i brzinu, što ga čini odličnim za ulazak u svijet PC gaminga. I ovo gaming računalo također radi na operativnom sustavu Windows 10, najboljoj verziji Windowsa za gaming, uključujući i podršku za uživo prenošenje preko Mixera, DirectX® 12, razmjeru širine 21: 9 i mogućnost povezivanja s prijateljima preko Xbox Live®.

Uz to, Lenovo Legion Y520 karakterizira NVIDIA GeForce GTKS 1060 GPU i sedma generacija Intel Core i7-7700 procesora, a opremljen je Lenovo Entertainment Hub aplikacijom koja omogućuje pristup velikom katalogu kodova popularnih video igara s VR nadogradnjom na odabranim FPS igrama. Lenovo Legion Y520 se također može jednostavno nadograditi za korisnike koji žele zamijeniti određene komponente.


 

Lenovo Legion Y25f gaming monitor

 

Lenovo Legion Y25f gaming monitor 

 

Lenovo Legion Y25f gaming monitor, s 24,5-inčnim FHD ekranom s frekvencijom osvježavanja od 144Hz, donosi nevjerojatne detalje u omiljenim igrama. Uz nove HDR mogućnosti, uključujući osvijetljenost od 400 nita, ovaj ekran, koji izgleda kao da gotovo nema okvir, učinit će da slike izgledaju toliko živopisno kao da igre eksplodiraju s ekrana. Također, kada je u pitanju prilagođavanje potrebama korisnika, Lenovo Legion Y25f gaming monitor može se podesiti po visini i kutu, a također nudi i praktičnu kuku na koju korisnici mogu odložiti svoje slušalice.

 

Dostupnost i cijene u EMEA regiji

  • Lenovo Legion Y920 Tower s CORSAIR VENGEANCE LPX overclockable DDR4 memorijom imat će početnu cijenu od 2.299 eura (PDV uključen), i bit će dostupan od rujna 2017. godine; Lenovo Legion Y920 Tower s opcionalnim integriranim Asetek hlađenjem tekućinom imat će početnu cijenu od 2.399 eura i bit će dostupan u listopadu 2017. godine2
  • Lenovo Legion Y720 Tower imat će početnu cijenu od 1.299 eura (PDV uključen) i bit će dostupan u rujnu godine2
  • Lenovo Legion Y520 Tower imat će početnu cijenu od 749 eura (PDV uključen) i bit će dostupan u rujnu 2017. godine2
  • Lenovo Legion Y25f gaming monitor imat će početnu cijenu od 299 eura (PDV uključen) i bit će dostupan u siječnju 2018. godine2

Svi proizvodi dostupni su na stranici www.lenovo.com. 2

Saznajte više na www.lenovo.com/gaming.

 

1 Lenovo Entertainment Hub zahtijeva  Windows 10 Creators Update

2 Cijene možda ne uključuju poreze i ne uključuju troškove slanja ili opcije te su predmetom izmjena bez najave; dodatni uvjeti se primjenjuju. Cijene kod trgovaca se mogu razlikovati. Dostupnost se može razlikovati na različitim zemljopisnim lokacijama, a proizvodi mogu biti dostupni samo na određenim tržištima. Sve ponude predmetom su dostupnosti. Lenovo zadržava prava izmijeniti ponudu proizvoda, značajke i specifikacije u bilo kojem trenutku bez prethodne najave.

P.R.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here