Rujan 2017. Lenovo je u Berlinu putem svoje podružnice Motorola Mobility predstavio dva nova inovativna mobilna uređaja – moto x4 svjetsku premijeru te moto z2 Force Edition zajedno s najnovijim Moto Mod inovacijama, novom 360 Camera Moto Mod za Europu, Bliski istok i Afriku.

Nova četvrta generacija moto x nudi jedinstveno intuitivno korisničko iskustvo s pametnijim softverom, najnovijom tehnologijom fotoaparata i prekrasnim dizajnom. A moto z obitelj i kompatibilni Moto Mods nastavljaju rasti s uvođenjem moto z2 Force Edition i 360 Camera Moto Moda – nudeći još više mogućnosti potrošačima.

 

moto x4: stil u fokusu


moto x uvijek je ugrađivao najbolja iskustva softvera, pružajući korisnicima uređaj koji je jedinstveno intuitivan, pametniji i jednostavniji za korištenje. Najnovije izdanje, moto x4, sadrži sva najnovija Moto iskustva, zajedno s novim softverskim značajkama.

 

 Moto X4_Hero_SuperBlkDv

 

Pametnija kamera

moto x4 dolazi s pametnijom kamerom koja donosi više od pukog snimanja fotografija. Nova značajka Landmark Detection1 na moto x4 čini kameru vašim prozorom u svijet, od skeniranja posjetnice do animiranja selfija pomoću značajke Face Filters.

Kombinirane mogućnosti dvostrukih 12MP i 8MP stražnjih kamera i napredni softver s dvostrukom tehnologijom Autofocus Pixel stvaraju fotografije profesionalne kvalitete, a 16MP prednja kamera s prilagodljivim načinom slabog osvjetljenja3 i novom značajkom Panoramic Selfie pruža širu pozadinu koja selfije podiže na novu razinu.

 

Snažan, zaštićen, s moćnim performansama

Opremljen snažnim performansama, moto xpokreće baterija od 3000 mAh. Zaštićen je vodootpornim dizajnom s IP68 oznakom4 – pružajući zaštitu od slučajnih prolijevanja, prskanja pa čak i lokvica. Dolazi sa stražnjim 3D oblikovanim dizajnom, anodiziranog aluminijskog okvira i Corning® Gorilla® staklom koje štiti prednji i stražnji dio od ogrebotina, što ga čini čvrstim i lijepim uređajem.

 

Nova i intuitivna iskustva  

Čak i u najzaposlenijim trenucima, moto x4 je istinski pametan smartphone. Amazon Alexa je integriran u moto x4 uređaj – bez potrebe za otključavanjem kako bi započeli s korištenjem9 – a bežični zvučni sustav omogućuje korisnicima da istodobno povežu do četiri Bluetooth® audio uređaja7.

Za još veću dostupnost, moto x4 također je opremljen značajkom Moto Key koja omogućuje da lako pristupite svojim omiljenim web stranicama zaštićenima lozinkom putem telefona ili prijenosnika, jednostavnim dodirom prsta, a jaka enkripcija osigurava zaštićenost podataka8.

 

moto z2 Force Edition
moto z2 Force Edition

 

moto z2 Force Edition: zaštićen, uglačan i snažan

Novi moto z2 Force Edition razbija ograničenja svojim zaslonom koji jamči da neće napući ili se razbiti te svojim  tankim metalnim dizajnom s  dvostrukim 12MP kamerama i najbržom brzinom prijenosa podataka.

 

Snaga i performanse

S 5,5-inčnim Quad HD AMOLED zaslonom koji zajamčeno neće napući ili se razbiti*, tanak i uglačani dizajn novog moto z ojačan je snagom aluminija serije 7000.

Baterija koja traje cijeli dan** omogućuje korisnicima da nesmetano nastave bez traženja utičnice za napajanje. A kada dođe vrijeme za punjenje, možete dodati 8h rada u samo par minuta zahvaljujući napajanju TurboPower.*** Snažna Qualcomm® Snapdragon™ 835 mobilna platforma ima nenadmašne performanse, trenutačnu reakciju i najbrže moguće brzine prijenosa podataka**** koji omogućuju korisnicima da u bilo kojem trenutku preuzimaju velike datoteke i aplikacije ili bez poteškoća slušaju glazbu i gledaju videozapise.

 

Jednostavno do profesionalnih fotografija

Dvije kamere udvostručuju fokus. Dvostruke 12MP kamere, jedna jednobojna i jedna u boji, zajedno rade kako bi snimile sjajne, vrhunske fotografije koje usto omogućuju korisnicima dodavanje zamagljenog efekta u pozadini ili u prvom planu, kao namještanje prave dubine vidnog polja.

Baš kao moto z2 Play, i moto z2 Force Edition donosi najnovije Moto iskustvo, uključujući noćni prikaz i instant upite putem značajke Moto Voice te prednji čitač otiska prsta. Budući da je i novi moto z kompatibilan s Moto Mods, korisnici mogu kontrolirati svoje mobilno iskustvo – odmah pretvarajući uređaj u 360° kameru, igraću konzolu, moćni stereo zvučnik, video projektor, powerhouse za bateriju i još mnogo toga.

 

Moto 360 Camera: Uhvatite sve

Jednostavno dodajte novi 360 Camera Moto Mod na bilo koji moto z uređaj i pretvorite ga u 360° kameru koja snima sve. Klikom na tipku korisnici mogu zabilježiti interaktivni 360° videozapis od 4k s 3D zvukom koji će slijediti smjer u kojem gledate.

 

Napredni softver za uređivanje omogućuje korisnicima prilagodbu sadržaja kako bi odgovarali njihovim jedinstvenim potrebama, a kada budu spremni za pregled, fotografije i videozapisi mogu se jednostavno dijeliti s prijateljima i društvenim medijima izravno iz aplikacije Google Photos.

 

Cijena i dostupnost

moto x4 bit će dostupan od rujna po cijeni od €439

moto z2 Force i Moto 360 Camera bit će dostupni od listopada za €799

P.R.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here