Inovativne tehnologije inspirirane prirodom postaju stalan element naše stvarnosti. Kako? Zato što se sve više nas okreće prirodi kao izvoru inspiracije, približavajući koncepte tehnologije i prirode. Huawei FreeBuds 4i bežične slušalice to savršeno utjelovljuju. Otkrijte njihov izniman dizajn i vrhunsko iskustvo korištenja inspirirano crnim pijeskom Islanda.

Užurbani način života i život u gusto naseljenim gradovima sve nas više tjera na usporavanje i uspostavljanje ponovnog kontakta s prirodom. Šetnja parkom, izleti vikendom ili prirodna kozmetika – puno je načina na koje se možemo ponovno povezati s prirodom. Veza s prirodom također se vidi i u svakodnevnom korištenju odjeće načinjene od prirodnih materijala ili uređaja koji crpe inspiraciju iz prirode kao što su Huawei FreeBuds 4i.

Približite se prirodi s Huaweijem i otkrijte kako inovativne tehnologije stvaraju zelena rješenja!

Freebuds 4i

Otkrijte svu raskoš prirode u svom domu

Kada tražite prirodu u svojem svakodnevnom životu, počnite s malim koracima. Što kažete na malo zelenila u vašem domu? Super-moderna sanseverija koja pročišćava zrak u vašoj kući, stolnjak od bambusa ili reciklirana posteljina za krevet samo su neke od ideja funkcionalnih dodataka. Slučaj je isti i kod raznih aparata i tehnologije. Primjer? Pročišćivači ili raspršivači mirisa? Primjena eko dizajna je super ideja kako biste se povezali s prirodom.

Nove Huawei FreeBuds 4i također idu u tom smjeru. Kako se one povezuju s prirodom? Kroz dizajn nadahnut crnim vulkanskim kamenjem islandskih plaža. Slušalice su dizajnirane kako bi bile jednostavne i besprijekorne poput prirode,  pomno pazeći na svaki centimetar njihove izrade. Štoviše, njihov ovalni oblik i kompaktno kućište za punjenje koje je sprijeda glatko, a na poleđini ravno, omogućuje stabilnost na ravnim površinama.

 

Postignite unutarnji mir

Unatoč strci i buci modernih vremena, ljudi danas trebaju naći trenutak mira. Možda ste i vi primijetili da to i nije tako lagan zadatak? Postizanje unutarnjeg mira je prvo i osnovno proučavanje samog sebe. Prilikom te realizacije, često odlučimo posjetiti područja van grada. Zašto? Zato što žudimo za bliskošću s prirodom i njezinom čistoćom. A kako postići stanje smirenosti? Vožnja biciklom uz rijeku ili duga šetnja kroz šumu može polučiti izvanredne rezultate. Ako odlučite ostati doma, slušanje zvukova prirode ili liste omiljenih pjesama također mogu biti dobra ideja.

Bez obzira kakvi ritmovi vas najviše opuštaju, Huawei FreeBuds 4i su s vama u svakoj prilici. Kako? S baterijom velikog kapaciteta i kompaktnim kućištem, koji vam donose 10 sati neprekidne glazbe ili 6.5 sati razgovora. Nadalje, najnaprednija tehnologija punjenja baterije omogućuje 4 sata audio užitka sa samo 10 minuta punjenja pa se ne morate brinuti o trajanju baterije ako dulje vrijeme provodite izvan kuće.

Uživajte u „zelenim šetnjama“ i zaboravite na neprestanu potrebu punjenja baterije.

Huawei FreeBuds 4i

Opustite se uz ritam prirode

Kako se smiriti i živjeti u harmoniji s prirodom svaki dan? Izvrsno rješenje je joga. Zašto? Ispostavilo se da je prakticiranje joge super lijek za svakodnevni stres te za bolje fizičko zdravlje. Također je i način opuštanja, ali i savršena vježba za koncentraciju. Uz to, i joga i meditacija su preporučeni kao vježbe pomoću kojih ćete se riješiti negativnih emocija. Ima li još prednosti? Da, joga se može prakticirati u svim uvjetima, izvan kuće, organiziranim tečajevima u školama joge ili jednostavno u udobnosti vlastitog doma. Kako mladi sve više paze na svoje zdravlje – i mentalno i fizičko, popularnost joge raste.

Briga o sebi iznutra prema van i pokušavanje smirivanja uznemirenog uma nužno je u proljeće. Kako si olakšati proces smirivanja? Uz Huawei FreeBuds 4i! Nedavno predstavljene, Huawei slušalice koriste ugrađene akustične elemente te algoritme kako bi stvorile obrnute zvučne valove. Ova tehnologija omogućuje da Huawei FreeBuds 4i aktivno stišavaju buku i postignu impresivno audio iskustvo kad god je potrebno da postignete punu koncentraciju. Povrh svega, Huawei FreeBuds 4i dolaze s Awareness načinom rada kako biste ostali svjesni svoje okoline i kako bi se osigurala normalna komunikacija s onima oko vas, npr. s instruktorom joge prilikom vježbe.

Ravnoteža na vrhu vaših prstiju

Postizanje ravnoteže može biti potpomognuto tehnološkim rješenjima. S novim Huawei FreeBuds 4i bežičnim slušalicama, sve funkcionira intuitivno. FreeBuds 4i se lako povezuju sa svim pametnim telefonima i pružaju vrhunsko iskustvo za svakoga. Ne samo Freebuds 4i, već i cijela FreeBuds serija, uključujući FreeBuds 3 i FreeBuds 3i. Sve su one kompatibilne su sa svim operativnim sustavima, uključujući iOS i Android. Uživajte u Huawei nosivim uređajima bez obzira na to koji pametni telefon koristite!

Huawei Watch serija pametnih satova također se jednostavno povezuje s bilo kojim iOS ili Android pametnim telefonom preko Huawei Health aplikacije. Za Android uređaje dovoljno je skenirati QR kod koji je otisnut na pakiranju ili preuzeti aplikaciju iz AppGallery trgovine. Što se tiče iOS korisnika, svoj Huawei pametni sat mogu jednostavno upariti sa svojim telefonom. Da bi to uspješno učinili, potrebno je preuzeti aplikaciju Huawei Health iz App Storea.

Vrhunske FreeBuds 4i slušalice dostupne su u ponudi prodajnih partnera po sniženoj cijeni od 499 kuna do kraja travnja. Više informacija o ponudi moguće je pronaći ovdje.

P.R.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here