Huawei je službeno predstavio HUAWEI nova 5T u kolovozu, a ovaj je uređaj odmah privukao brojne gaming entuzijaste svojim 6,26-inčnim ekranom i moćnim Kirin 980 čipom. Mobitel upogonjen na EMUI 9.1 sadržava značajke koje poboljšavaju gaming iskustvo – poput Game Acceleration, Uninterrupted Gaming i AppAssistant koji ne samo da blokiraju obavijesti koje odvraćaju pozornost, već i pružaju bolju kvalitetu slike.

AppAssistant je integriran u originalne postavke aplikacija i vrlo ga je jednostavno uključiti. Za sve korisnike koji prvi put koriste Huawei EMUI nije na odmet pročitati opis značajki aplikacija, obzirom da su vrlo korisne i detaljne. U detaljnijim postavkama aplikacije AppAssistant možete odabrati za koje igre želite da se isključe ometanja tijekom igre.

Huawei Nova 5T TEST PERFORMANSI

Nakon što dodate odabranu igru, na dnu AppAssistant sučelja prikazat će se još dvije opcije. Jedna od njih je Game acceleration. Kad se uključi, upotrijebit će sistemske parametre performansi kako bi osigurao da igra prima odgovarajuće resurse sustava za poboljšanje performansi. GPU Turbo 3.0 igra ogromnu ulogu u ovom procesu. Maksimalne postavke ostvaruje tehnologijom planiranja frekvencije AI kako bi se osigurala bolja kvaliteta slike i stabilniji okvir. Međutim, kada je ova značajka omogućena, uređaj će trošiti više energije i stvarati više topline. Preporučuje se upotreba ove značajke pri igranju velikih 3D igara.

Druga je opcija Uninterrupted gaming. Kada se aktivira, obavijesti o dolaznim pozivima, alarmima te slaboj bateriji neće se prikazivati ​​na glavnom sučelju, a vibracije će biti isključene. Pored toga, neprekidno igranje prebacit će sve funkcije na SIM 2 kao i glasovne pozive na SIM 1 kako bi igrač potpuno utonuo u atmosferu igre.

Na ovaj način, svi mogu uživati u visokokvalitetnom iskustvu igre na svojim nova 5T mobitelima, jer Game Acceleration, Uninterrupted Gaming i AppAssistant korisnicima pomažu da ga jednostavno ostvare te uživaju u njemu bilo kad i bilo gdje.

P.R.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here