Zagreb, 23. ožujka 2021. – Homescapes, igra iz popularne serije puzzle naslova izdavača Playrix, sada je dostupna i korisnicima AppGallery trgovine.  Igra je najpoznatija po zanimljivoj priči kojom privlači nove igrače da se priključe u obnovi stare obiteljske kuće rješavanjem zagonetki, a igračima na AppGallery trgovini su na raspolaganju i posebni pokloni.

Homescapes igra

Novi korisnici igre na AppGalleryju će moći pristupiti ekskluzivnim poklon paketima u vrijednosti od 5,49 eura koji osiguravaju tri sata neograničenog igranja, 10.000 kovanica (virtualne valute) i dvije posebne ponude za kupovanje valute u samoj igri. Također, postojeći Huawei igrači mogu očekivati i niz promocija s kuponima i poklonima u vrijednosti do 10 eura.

Ljubitelji Playrix igara širom svijeta mogu očekivati poznati izazov rješavanja slagalica, kao i nebrojene nove značajke. Smješteni u povijesnoj vili u zelenoj ulici, igrači će trebati obnoviti i ukrasiti svaku sobu odabirom svojih omiljenih predmeta i namještaja, kako bi otključali nova poglavlja i usput otkrili uzbudljivu obiteljsku priču. Igrači će imati pristup tisućama različitih kombinacija dizajna, od konzervativnijih do zabavnijih stilova, kako bi stvorili vlastitu kuću iz snova, uz maksimalnu slobodu u istraživanju vlastite kreativnosti kroz sate interaktivnog igranja.

“Oduševljeni smo što možemo ponuditi popularnu igru Homescapes većem broju igrača širom svijeta kroz naše partnerstvo s AppGalleryjem. Nakon naše uspješne suradnje na igri Gardenscapes, uzbuđeni smo što ćemo vidjeti reakciju Huawei igrača i radujemo se povratnim informacijama o njihovom iskustvu“, rekao je Maxim Kirilenko, direktor poslovnog razvoja u Playrixu.

Nedavno predstavljeni Gardenscapes prva je igra iz Playrix Scapes serije koja je debitirala na AppGalleryu prošlog prosinca, prikupivši preko 3 milijuna preuzimanja širom svijeta, dok su igrači pohvalili interaktivnost. Zahvaljujući popularnosti Playrixa na platformi i pozitivnih povratnih informacija, očekuje se da će Homescapes također nastaviti uspješan niz.

 

Huawei partnerima nudi tehnološku podršku

AppGallery je jedna od najbrže rastućih svjetskih platformi za distribuciju aplikacija, a Huawei je kao partner Playrixu pružio snažnu operativnu potporu potrebnu za lansiranje, što je rezultiralo predstavljanjem dvije igre u samo nekoliko mjeseci. Homescapes je još jedan primjer koji pokazuje kako igra može iskoristiti HMS Core tehnologiju, integrirajući se s IAP alatom kako bi se osiguralo besprijekorno iskustvo i za korisnike i za developere.

“Podrška i smjernice koje je naš tim dobio od Huaweija tijekom cijelog procesa uvrštavanja  na AppGallery bile su sjajne i drago nam je što možemo ponuditi još jednu popularnu puzzle igru zbog toga”, dodao je Maxim Kirilenko.

Homescapes je moguće preuzeti s AppGallery trgovine već danas.

 

AppGallery

Bogata ponuda hrvatskih aplikacija u AppGallery trgovini

Korisnici u AppGallery trgovini mogu pronaći i pregršt domaćih popularnih aplikacija. U trgovini su otprije dostupne brojne aplikacije koje su dobro poznate hrvatskim korisnicima. Moguće je pronaći važne aplikacije banaka, npr. PBZ-a, Zagrebačke banke, OTP banke, Erste banke, RBA-e, HPB-a. Osim banaka, u trgovini su i aplikacije domaćih medija – Jutarnjeg lista, Večernjeg lista, 24 sata, Index-a, Dnevnika, Otvorenog radija, N1 TV-a, kao i aplikacije telekom operatera HT-a, A1, Telemacha, Optima telekoma, kao i pripadajućih brendova MAXtv-a, Bonbona, Tomata i sl. Korisnici će u AppGallery trgovini lako preuzeti i aplikacije Aircash, eGrađani, Multiplus card, Hrvatska pošta, Croatia osiguranje, Njuškalo, HAC ENC i HRT Meteo.

Na domaćem tržištu korisnici mogu nabaviti i najnoviji vrhunski pametni telefon – Mate 40 Pro. Riječ je o flagship uređaju koji donosi se ističe dizajnom, moćnim Space Ring sustavom kamera na poleđini, ali i prvim 5-nanometarski integriranim 5G čipsetom koji osigurava dovoljno snage za sve zadatke, uz još bolji multitasking i energetsku efikasnost. Najnoviji Huawei pametni telefon moguće je pronaći u ponudi prodajnih partnera.

P.R.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here