S prvim danom proljeća Iskon uvodi novi JUMBO paket koji je besplatan za sve, a predstavlja nadogradnju popularnog JUMBO maila. Za sve kojima JUMBO mail više nije dovoljan sada je na raspolaganju JUMBO box free koji omogućuje pohranu podataka i prostor od ukupno 3 GB. Iskonovci imaju pravo na dodatnih 2 GB pa njihov prostor za pohranu iznosi 5 GB. Pohrana podatak na JUMBO free boxu je besplatna i trajna.

JUMBO box free također omogućuje i razmjenu podataka koja je do sada bila moguća isključivo na komercijalnim paketima. Korisnici JUMBO free boxa mogu tako razmijenjivati dokumenate, fotografije ili video zapisa u svega nekoliko koraka. Podaci na ovaj način postaju dostupni s različitih mjesta i uređaja korisnicima JUMBO-a, ali i svima ostalima s kojima ih oni podijele.

„Količina podataka koju međusobno razmjenjujemo neprestano raste i sve je veća potreba za pohranom podataka u cloudu. S novim JUMBO free boxom želimo korisnicima omogućiti besplatan servis koji će olakšati i ubrzati upravljanje raznim vrstama podataka koje svakodnevno koriste u privatne i poslovne svrhe te im osigurati pristup podacima u bilo kojem trenutku, na različitim uređajima.“, izjavio je voditelj JUMBO projekta u Iskonu, Nikša Gopčević.

Podsjetimo, Iskon je još 2006. svim internet korisnicima u Hrvatskoj omogućio besplatno slanje velikih datoteka putem JUMBO maila. U lipnju prošle godine JUMBO je redizajniran i proširen s dva nova paketa, JUMBO boxom i JUMBO powerboxom. JUMBO box se bitno razlikuje u odnosu na besplatne verzije JUMBO-a s obzirom na ukupan prostor za pohranu od 50 GB. Powerbox nudi dodatni prostor za pohranu od ukupno 150 GB te omogućuje postavljanje vlastitog brandinga prilikom slanja podataka. Tvrtke i pojedinci na ovaj način mogu iskoristiti JUMBO za dodatnu promociju vlastitog branda ili projekta.

Svi JUMBO paketi imaju funkciju mutipart uploada koja omogućuje da se upload ili download podataka u slučaju prekida internet veze nastavi tamo gdje je stao.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here