Zagreb, 4. veljače 2020. – Huawei Watch GT 2 na hrvatskom je tržištu sada dostupan i u manjoj 42 mm verziji. Veća inačica Huaweijevog pametnog sata već je neko vrijeme dostupna na domaćem tržištu, a u vrlo kratkom vremenu osvojila je simpatije korisnika, čime je Watch GT 2 postao jedan od najtraženijih satova u Hrvatskoj.

Izdržljiva baterija Huawei Watch GT 2 42 mm omogućuje korištenje sata do jednog tjedna na jednom punjenju ili do 15 sati kontinuiranog praćenja vježbanja s uključenim GPS-om. Watch GT 2 42 mm na jedinstveni način spaja klasiku i inovativnost stila, zahvaljujući impresivnom dizajnu i vrhunskoj kvaliteti izrade s 3D zakrivljenom površinom bez okvira. Kućište je debelo svega 9,4 mm, čime su pomaknute granice dizajna i izrade.

Omogućena je i reprodukcija glazbe, a na sam sat može se pohraniti do 500 pjesama, što znači da korisnici mogu iskoristiti unutarnju pohranu sata kako bi mogli preslušavati omiljene pjesme i bez pametnog telefona u blizini.

Huawei Watch GT 2 odsad dostupan u manjoj 42 mm verziji (2)
Huawei Watch GT 2 odsad dostupan u manjoj 42 mm verziji

Uz Huawei TruSeen 2.0 tehnologiju, Huawei Watch GT 2 može pratiti i dijagnosticirati šest uobičajenih problema sa spavanjem, istovremeno pružajući prijedloge za bolji odmor. Dok korisnik spava, sat prati njegove otkucaje srca, analizira disanje i daje ukupnu ocjenu o cjelokupnoj kvaliteti sna. Osim toga, TruRelax tehnologija odgovorna je za cjelodnevno praćenje stresa i vodi brigu da čim uoči povećanu razinu stresa, korisniku da savjete za treninge disanja kojima može reducirati njegovu razinu.

Huawei Watch GT 2 42 mm dostupan je u klasičnom i sportskom izdanju po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1999 HRK te u elegantnom izdanju čija je preporučena maloprodajna cijena 2299 HRK.

Ovog Valentinova Huawei je odlučio pripremiti posebnu ponudu za sve svoje korisnike i one koji će to tek postati. Svi oni koji se odluče na kupnju novog Huawei Watch GT 2 pametnog sata dobit će 10 posto popusta, a za dva kupljena sata dobiva se dodatnih 50 posto popusta. Ponuda je dostupna od 1. do 21. veljače i može se iskoristiti u trgovinama Hrvatskog Telekoma, Tele2, Elipsa i Smartsona.

P.R.

1 komentar

  1. Roza zlatni sa metalnom narukvicom je predivan sat za žene, nešto posebno. Dok je veći za muškarce, pogotovo stebrni sa smeđom kožnom narukvicom, predivan. Miljama su ljepši i tanji od Samsungovih. Također imaju bolje funkcije za sport, preciznije mjere puls, mjere i disanje, također računaju maksimalni volumen kisika u krvi (forma), vremenski oporavak nakon sporta, dok Samsung to ništa nema. Samsungova jedina prednost što ima više funkcija, opcija i WiFi.
    Ali što se tiče sporta i opcija namještanja nisu ni blizu Garminu. Garninova jedina mana je blijed ekran osim modela “Venu”, ali taj “manjkavi” ekran ima prednost prikaz sata da ne bliješti kao kod OLED ekrana.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here