Zagreb, 26. listopada 2020. – Prema najnovijoj DxOMark ljestvici, Huawei Mate 40 Pro je pametni telefon s najboljom kamerom na tržištu. Najnoviji Huaweijev flagship pametni telefon dobio je izvanrednih 136 bodova te se zasluženo popeo na vrh prestižne ljestvice zahvaljujući izvrsnim foto i video mogućnostima.

Najnoviji Huaweijev flagship pametni telefon, Mate 40 Pro, je zahvaljujući spektakularnim značajkama poput senzora veličine 1/1,28” i objektiva s otvorom blende f/1,9, senzora od 20 MP i tele-kamere s 5x optičkim povećanjem, ocijenjen kao najbolji foto i video mobilni uređaj trenutno dostupan na tržištu.

Prestižni portal dao je vrlo visoke ocjene tehničkih i fotografskih mogućnosti najnovijeg Huaweijevog modela, a ukupna ocjena iznosi 136 bodova. Fotografske mogućnosti ocijenjene su sa 140 bodova zahvaljujući izvanrednim performansama u svim podkategorijama i nevjerojatno intuitivnom korisničkom iskustvu pri snimanju fotografija. Ako se pažljivije promotri ova kategorija, vrijedi spomenuti da su najvišim ocjenjenama, nagrađeni parametri ekspozicije (109), boje (104) i teksture (101).

Novi Huaweijev flagship također impresionira svojim video mogućnostima, postavljajući nove standarde kada je riječ o pametnim telefonima. To potvrđuju i ocjene u video kategoriji, gdje ključni parametri uključuju autofokus (105 bodova), šum (105), stabilizaciju (102), ekspoziciju (102) i zumiranje (88), dok ukupna ocjena video mogućnosti iznosi 116 bodova.

Huawei Mate 40 Pro na vrhu DxOMark ljestvice (4)

Huawei Mate 40 serija zadržava DNA Mate serije. Tijekom posljednjih osam godina predstavljeno je 10 izvanrednih uređaja iz serije Mate, a sada najnoviji flagship pametni telefoni podižu Mate na novu razinu s najboljom tehnologijom na tržištu. Veliki napredak ostvaren je na području korisničkog iskustva, zahvaljujući Huaweijevim velikim ulaganjima u istraživanje i razvoj, a Huawei je još jednom pokazao kako proizvodi pametne telefone s najboljim video i foto mogućnostima na tržištu.

Tijekom lansiranja Mate 40 serije, Huawei je predstavio i FreeBuds Studio, prve kompanijine naglavne slušalice s funkcijom poništavanja buke i Porsche Design Huawei Watch GT 2, a najavljene su i pametne naočale Huawei x Gentle Monster Eyewear II koje će biti globalno dostupne, kao i bežični Sound Wireless Hi-Fi.

Cjelokupna recenzija DxoMark-a dostupna je na sljedećoj poveznici.

P.R.

1 komentar

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here