HP redefinira računalne značajke i uvodi inovacije sa svojim vrhunskim računalima sa stalnim pristupom internetu i značajkama za interaktivni gaming

 

Novosti:

 • HP Spectre x360 15 najsnažnije je konvertibilno računalo na svijetu1 osmišljeno za kreativce.
 • Usluga OMEN Game Stream omogućuje snagu OMEN računala bilo kojem računalu sa sustavom Windows 102 na bilo kojem mjestu s pristupom internetu.
 • OMEN X 65 gaming zaslon velikog formata (Big Format Gaming Display) s tehnologijom NVIDIA G-Sync™ ima HDR zaslon od 65 inča za interaktivni gaming doživljaj.

 

ZAGREB, 23. siječnja 2018. – Tvrtka HP Inc. na sajmu CES 2018. predstavila je seriju novih proizvoda koji predstavljaju sljedeću generaciju osobnih računala s nizom uzbudljivih značajki.


Najnoviji HP-ovi proizvodi podižu performanse, dizajn i značajke računala na višu razinu – od najsnažnijeg konvertibilnog računala na svijetu1 i najnovijeg hibridnog računala sa stalnim pristupom internetu do vrhunske gaming tehnologije.

„U tijeku je redefiniranje svakog aspekta računalne tehnologije, a HP je predvodnik tog trenda“, izjavila je Anne-Sophie Hadberg, voditeljica osobnih korisničkih sustava u regiji Europe, Bliskog Istoka i Afrike (EMEA), HP Inc. „Iz temelja mijenjamo način na koji se korisnici povezuju i stvaraju sadržaj. Naša linija proizvoda predstavljena na sajmu CES 2018. pokazuje što je moguće kad se želje korisnika povežu s vrhunskim dizajnom i tehnološkim značajkama. Uz našu vrhunsku liniju OMEN hardvera i softvera za gaming, HP-ova tehnologija mijenja pravila igre.“

 

HP Spectre x360 15_Lifestyle03

HP Spectre x360 15

HP Spectre x360 15, najsnažnije konvertibilno računalo na svijetu1, pruža najbrže performanse i snažnu odvojenu grafičku karticu za jednostavnu izradu, uređivanje i strujanje 4K i 3D sadržaja.

 

Posebne značajke uključuju:

 • Snaga i performanse za kreativce: od rada na velikim radnim opterećenjima do uređivanja velikih datoteka videozapisa, korisnicima se nude brze i fleksibilne performanse i značajke grafike, a na raspolaganju imaju sljedeće:
  • procesor Intel® Core™ i7 8705G 8. generacije3 s grafičkom karticom Radeon™ RX Vega M i tehnologijom Fast Charge koja omogućuje do 12 sati rada4 i punjenje baterije do 50% za 30 minuta5 ili
  • četverojezgreni procesor Intel® Core™ i7 8705G 8. generacije3 s grafičkom karticom NVIDIA® GeForce® MX 150 i tehnologijom Fast Charge koja omogućuje do 13,5 sati rada4 i punjenje baterije do 90% za 90 minuta6.

 

HP Spectre x360 15_01

 • Predivan vrhunski dizajn: aluminijsko kućište izrađeno CNC tehnologijom s novim profilom od 19,5 mm ima 2,09 kg7. Dostupno je u tamnosivoj boji s bakrenim odsjajem, a elegantni zglobovi omogućuju jednostavno prebacivanje uređaja u prijenosno računalo, tablet i u način rada za zabavu. Zvučnici su sada postavljeni iznad tipkovnice za bolji zvuk u svim načinima rada, a ima mjesta i za numeričku tipkovnicu koja je idealna za Adobe tipkovne prečace.
 • Kreativnost bez granica: 4K UHD8 dodirni zaslon od 15,6 inča i dodatna HP-ova olovka sa značajkom prepoznavanja kuta potiču kreativnost u digitalnom okruženju. Zaslon s tehnologijom Corning® Gorilla® Glass 4 čvrst je i otporan na ogrebotine. Ovaj dodirni zaslon stvoren je za rad u pokretu.
 • Sigurnost i pametna tehnologija: ovo snažno računalo opremljeno je infracrvenom kamerom koja podržava Windows Hello2 i čitačem otisaka prstiju za sigurnu i jednostavnu prijavu s jednom ili obje značajke.

 

OMEN Game Stream_01 (1)

OMEN Game Stream

OMEN Game Stream10 igračima omogućuje igranje najboljih AAA igara bilo kad i bilo gdje uz pomoć snage i performansi OMEN računala na bilo kojem mobilnom uređaju sa sustavom Windows 102 i brzom internetskom vezom.

 

Posebne značajke uključuju:

 • Igranje u oblaku: kao dio softvera OMEN Command Center, OMEN Game Stream igračima sada omogućuje OMEN gaming doživljaj dok su u pokretu tako da im OMEN gaming računalo služi kao poslužitelj u oblaku.
 • Pomicanje granica igre: igrači se mogu povezati sa svojim OMEN računalom pomoću bilo kojeg uređaja sa sustavom Windows 102 i igrati igre koje su pono jače nego što to dopuštaju hardverske značajke uređaja za nevjerojatan gaming doživljaj u oblaku.

 

HP OMEN X 65 monitor

OMEN X 65 gaming zaslon velikog formata s tehnologijom NVIDIA G-Sync™

OMEN X 65 gaming zaslon velikog formata (Big Format Gaming Display) s tehnologijom NVIDIA G-SYNC™ predstavlja sljedeću generaciju velikih gaming zaslona za kućnu upotrebu s vrhunskim 4K UHD10 zaslonom od 65 inča.

 

Posebne značajke uključuju:

 • Iznimna grafika i performanse: zaslon ima frekvenciju osvježavanja od 120 Hz s izrazito kratkim vremenom čekanja za igrače koji cijene odličan prikaz, ali trebaju i performanse koje će potući konkurenciju.
 • Sjajan prikaz za igranje: 4K UHD8 i HDR-10 omogućuju zapanjujuće boje, osvjetljenje i kontrast za najnovije igre na tržištu.
 • Dizajniran za igranje i puno više: integracija tehnologija NVIDIAG-Sync™ i NVIDIA® SHIELD™ TV omogućuje nevjerojatan prikaz na zaslonu za igranje, strujanje filmova, televizijskih emisija i glazbe9.

 

Za više informacija o novom hardveru i softveru OMEN posjetite post na blogu OMEN Game Stream i post na blogu OMEN X 65 Big Format Gaming Display with NVIDIA G-SYNC™.

 

Cijene i dostupnost11

 • HP Spectre x360 od 15 inča bit će dostupan u Republici Hrvatskoj krajem veljače 2018.
 • Isporuka usluge OMEN Game Stream u OMEN sustavima planira se u proljeće 2018.
 • OMEN X 65 gaming zaslon velikog formata s tehnologijom NVIDIA G-SYNC™ bit će dostupan u jesen 2018. Cijene će biti objavljene kad proizvodi postanu dostupni.

P.R.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here