Zagreb, 27. studenog 2020. – Bilo koji uređaj iz bogate ponude Huawei pametnih satova, uključujući i Huawei Watch GT 2 Pro, Watch GT 2e ili Watch Fit, može lako postati izvrstan trening partner, a putem Huawei pametnog sata moguće je i pratiti razne zdravstvene parametre. Sve to omogućeno je zahvaljujući Huawei Health aplikaciji koja je dostupna na brojnim uređajima, uključujući Android i iOS pametne telefone.

Korisnici tako lako mogu pratiti brojne zdravstvene parametre, uključujući otkucaje srca, kvalitetu sna i razinu stresa, bez obzira koji pametni telefon koriste. Aplikacija Huawei Health dostupna je za preuzimanje u AppGallery trgovini, ali i u ostalim popularnim trgovinama aplikacija.

Evo kako korisnici Huawei pametnih satova mogu lako započeti s korištenjem njihovog novog pametnog sata u dva koraka.

Huawei Health na Android uređajima (1)

  1. korak – Instalirajte Huawei Health aplikaciju na pametni telefon

Preuzeti Huawei Health aplikaciju za Android i iOS uređaje iznimno je jednostavno. Za Android uređaje dovoljno je samo skenirati QR kod koji je otisnut na kutiji uređaja, a aplikaciju mogu preuzeti iz Huawei AppGallery trgovine ili Google Play-a.

Što se tiče iOS korisnika, oni Huawei Watch GT 2 Pro mogu jednostavno upariti sa svojim telefonom preuzimanjem Huawei Health aplikacije iz App Store-a.

Huawei Health na Android uređajima (1)

  1. korak – Pratite svoje rezultate

Nakon uparivanja telefona s Huawei pametnim satom korisnici mogu lako pratiti brojne zdravstvene parametre zahvaljujući nizu inovativnih i korisnih značajki poput TruSeen™ 4.0+ tehnologije praćenja otkucaja srca ili TruSleep™ praćenja sna. Huawei Health aplikacija također će prikupljati podatke o razini stresa i razini kisika u krvi (SpO2).

Obožavatelji vježbanja također će biti sretni s novim pametnim satom jer je podržano preko 100 različitih sportskih načina pa će svatko moći pronaći omiljenu aktivnost.

Huawei Health na Android uređajima (1)

Osim vrhunskih pametnih satova, Huaweijevim su korisnicima na domaćem tržištu dostupni i brojni drugi napredni uređaji. U ponudi prodajnih partnera mogu se pronaći i odličan povoljni pametni telefon P Smart 2021,  kao i premium slušalice s odličnim zvukom FreeBuds Pro i FreeLace Pro.

Također, ove godine kompanija je zaokružila svoj hardverski ekosustav u Hrvatskoj predstavljanjem MateBook serije prijenosnika koje odlikuju iznimne performanse i izdržljiva baterija, a na globalnoj razini predstavljena je i nova Mate 40 serija pametnih telefona.

P.R.

1 komentar

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here