PočetnaOstaloPress ReleaseCanon sklopio globalno partnerstvo s Volkswagenom za usluge upravljanja ispisom

Canon sklopio globalno partnerstvo s Volkswagenom za usluge upravljanja ispisom

Tvrtka Canon Inc. je objavila da je sklopila globalni ugovor za nabavu višefunkcijskih uredskih sustava i rješenja s njemačkim proizvođačem automobila, tvrtkom Volkswagen AG. Tijekom sljedećih nekoliko godina Canon će biti Volkswagenov globalni partner i pružati sjedištima i podružnicama te tvrtke širom svijeta usluge upravljanja ispisom uz pomoć svojih višefunkcijskih uredskih sustava i rješenja.

Kroz ovaj sveobuhvatni ugovor Canon će isporučiti svoje višefunkcijske uredske sustave i rješenja Volkswagenovim uredima i tvornicama te im osigurati raznovrsne dodatne usluge. Andreas Wiedemann, voditelj upravljanja ispisnim uslugama u tvrtki Volkswagen AG, kaže: „Tvrtka VW iznimno je zadovoljna što ima priliku raditi s Canonom na području upravljanja potrebama za ispis na našim lokacijama u cijelom svijetu.“

Canon je sklopio posao s ovim značajnim klijentom zahvaljujući svojim naprednim tehnološkim mogućnostima i visokopouzdanim uređajima koji omogućuju da se ista rješenja koriste u bilo kojoj regiji na svijetu te zahvaljujući novorazvijenim aplikacijama, prilagođenima jedinstvenim potrebama korisnika. Dodatni faktor kod odabira bile su Canonove proaktivne inicijative za zaštitu okoliša, uključujući napore oko razvoja proizvoda sa što manjim štetnim utjecajem na okoliš.

Geoff Slaughter, direktor grupe za globalne usluge u tvrtki Canon Europe, kaže: “Ponosni smo što možemo objaviti naše partnerstvo s prestižnim i inovativnim klijentom, Volkswagenom. Sa sveobuhvatnim ugovorom snažno fokusiranim na usluge i upravljanje ispisom veselimo se daljnjem razvoju ovog odnosa i obećavamo isporučiti globalne kapacitete, dosljednost i kontrolu kakva se očekuje od jednog uspješnog međunarodnog partnerstva.”

U proteklih nekoliko godina, uz rast zahtjeva koje su globalni korporativni klijenti postavljali pred dobavljače uređaja, na važnosti prilikom odlučivanja o sklapanju ugovora dobivala je i mogućnost dobavljača da ponudi jedinstvene usluge i sigurnosne značajke u skladu s međunarodnim standardima, kao i mogućnost centralizirane nabave. Dodatnu pozornost prilikom odabira privlačile su i društveno odgovorne aktivnosti dobavljača: tvrtke su birale dobavljače ne samo prema performansama proizvoda, nego i prema usmjerenjima i inicijativama koje dobavljač provodi.

Tijekom godine 2004. Canon je pokrenuo projekt Global Account Management kao zasebnu organizaciju unutar tvrtke čija je zadaća bila odgovoriti na potrebe za poslovnom opremom korisnika koji posluju na svjetskoj razini. U siječnju ove godine Canon je preimenovao tu organizaciju u Canon Global Services Division i usredotočio se na poboljšavanje ponude njenih usluga, uključujući i pokretanje posebnih web-stranica (www.canon-europe.com/For_Work/business-services/Global-services/index.aspx). Te stranice, dostupne u 23 zemlje diljem svijeta, pojašnjavaju prednosti koje pruža Canon Global Services i redovito se ažuriraju najnovijim informacijama.

Canon će nastaviti s naporima da ponudi svojim kupcima višefunkcijske uredske sustave i rješenja prilagođena ispunjavanju zahtjeva koje postavlja moderna radna okolina u stalnoj promjeni.

Prethodni članak
Sljedeći članak