PočetnaOstaloPress ReleaseCanon proširuje kućne i uredske linije pisača PIXMA s pet novih modela

Canon proširuje kućne i uredske linije pisača PIXMA s pet novih modela

Canon je pojačao svoju seriju jednofunkcijskih i višefunkcijskih pisača PIXMA predstavljanjem pet novih modela – PIXMA iP8750, iX6850, MX475, MX535 i iP2850. Ovi uređaji osvježavaju Canonovu ponudu uredskih i kućnih pisača te uvode dva nova jednofunkcijska pisača formata A3+ namijenjena korisnicima s većim zahtjevima. Lijepog izgleda i jednostavni za korištenje, Canonovi pisači PIXMA stvoreni su za korisnike koji traže velike mogućnosti ispisivanja, uključujući ispis fotografija profesionalne kvalitete i poslovnih dokumenata.

Zadivljujući ispis formata A3+ za fotoentuzijaste PIXMA iP8750

Novitet u seriji je pisač PIXMA iP8750. Idealan je za fotoentuzijaste koji žele napraviti korak naprijed i ispisivati zadivljujuće slike kod kuće. Opremljen sustavom sa šest tinti, koji uključuje i zasebni uložak sa sivom tintom, pisač iP8750 ispisuje fotografije u boji iznimno visoke kvalitete, kao i glatke prijelaze u crno-bijelom ispisu. Ispis najfinijih detalja moguć je zahvaljujući kapljicama tinte veličine najmanje 1 pl te razlučivosti do 9.600 tpi. PIXMA iP8750 ispisuje fotografije i dokumente bez ruba do veličine A3+ i nudi visoke brzine ispisa: do 14,5 slika u minuti za crno-bijele dokumente te do 10,4 slika u minuti za dokumente u boji prema standardu ISO ESAT. Ispis fotografije formata A3 traje otprilike dvije minute.

PIXMA iP8750 može se pohvaliti nizom mogućnosti za povezivanje uz podršku za Wi-Fi vezu, Google Cloud Print i Apple AirPrint™, što olakšava ispis s različitih uređaja. Ukoliko preuzmu aplikaciju Canon PIXMA Printing Solutions, korisnici mogu ispisivati fotografije i izravno s pametnog telefona ili tablet-uređaja. Model iP8750 također nudi značajku Direct Disc Printing s velikim izborom predložaka za etikete na optičkim diskovima.

Ispis visokih performansi za kućni ured: PIXMA iX6850

Idealan za ispisivanje velikih proračunskih tablica, postera i fotografija, PIXMA iX6850 je pisač visokih performansi i formata A3+ koji zamjenjuje dosadašnji model iX6550. S ugrađenim Ethernetom i Wi-Fi vezom, model iX6850 nudi savršene mogućnosti povezivanja za dom i ured. Pisač je kompatibilan i s Canonovom aplikacijom PIXMA Printing Solutions te uslugama Google Cloud Print i Apple AirPrint™ da bi omogućio korisnicima kućnih ureda jednostavno ispisivanje s uređaja kao što su pametni telefoni i tableti.

Model iX6850 stvoren da s lakoćom obrađuje velike količine ispisa stvara dokumente iznimne kvalitete sa živopisnom grafikom i prekrasnim fotografijama profesionalne kvalitete – sve zahvaljujući sustavu s pet tinti koji uključuje pigmentnu tintu i tinte na bazi koloranata. iX6850 nudi brz ispis dokumenata s brzinama (prema standardu ISO ESAT) od 14,5 slika u minuti za crno-bijele dokumente i 10,4 slika u minuti za dokumente u boji. Korisnici putem Canonove programske opreme Solutions Templates mogu s lakoćom kreirati i postere i poslovne dokumente. Uz podršku za neobavezni uložak crne tinte PGBK XXL, iX6850 može ispisati otprilike 1.000 stranica i tako povećati produktivnost i smanjiti broj zamjena tintnih uložaka.

Veća produktivnost u kućnom uredu: PIXMA MX475 i PIXMA MX535

Novi višefunkcijski pisači PIXMA MX475 i MX535 dolaze s ugrađenim funkcijama ispisa, kopiranja, skeniranja i faksiranja te nude visoku produktivnost i sofisticiranu programsku opremu za kućne urede. Da bi poboljšali rad u uredima, novi modeli uključuju značajke višestraničnog kopiranja i skeniranja zahvaljujući brzom automatskom ulagaču dokumenata kapaciteta 30 listova, koji omogućuje brzo arhiviranje. Obostrani ispis na modelu MX535 pomaže smanjiti i potrošnju papira.

Nudeći razne mogućnosti ispisa putem mreže – uključujući Canonovu aplikaciju PIXMA Printing Solutions, Google Cloud Print i Apple AirPrint™, ovi pisači omogućuju korisnicima da ispisuju bežično, s pametnog telefona ili tablet-uređaja bez obzira nalazili se u uredu ili na terenu. MX535 nudi i pristup Canonovoj usluzi PIXMA Cloud Link, omogućujući korisnicima da koristeći svoje pametne uređaje ispisuju fotografije i dokumente sa servisa u oblaku kao što su Evernote™ i Dropbox™. MX475 i MX535 uključuju i mogućnost rada u načinu pristupne točke, što omogućuje bežični ispis bez potrebe za spajanjem na Wi-Fi mrežu.

Ovi novi modeli pridružuju se Canonovoj široj ponudi pisača za male tvrtke, koja uključuje i Canonove laserske uređaje i-SENSYS.

Učinkovit ispis kod kuće: PIXMA iP2850

Za kućne korisnike Canon predstavlja efikasan i kompaktan jednofunkcijski pisač PIXMA iP2850. Ovaj model zamjenjuje dosadašnji iP2700, a posebno je dizajniran za svakodnevnu upotrebu. Najvažnija značajka mu je elegantan i kompaktan dizajn, što ga čini idealnim za kućnog korisnika s ograničenim prostorom ili studenta koji traži pisač koji će se lijepo uklopiti na mali radni stol. iP2850 ispisuje kvalitetne dokumente s oštrim tekstom i fotografijama visoke kvalitete koje djeluju prirodno zahvaljujući Canonovoj tehnologiji tinte FINE, koja kombinira pigmentnu crnu tintu s tintama na bazi koloranata.

Model iP2850 pomaže kućnim korisnicima uštedjeti energiju putem značajke automatskog isključivanja, koja automatski isključuje pisač kada se on određeno vrijeme ne koristi. Značajka automatskog uključivanja praktično i automatski uključuje pisač kada korisnik počne ispisivati, a značajka tihog rada pomaže uvelike smanjiti buku prilikom rada i omogućuje gotovo bešumno ispisivanje kod kuće.

Povoljan ispis visoke kvalitete

Svih pet novih pisača PIXMA mogu koristiti i uloške veličine XL, koji su veći i cjenovno povoljniji od standardnih uložaka te omogućuju korisnicima da ispisuju više, za manje novca. Model iX6850 nudi i neobavezni uložak veličine XXL s pigmentnom crnom tintom koji bez zamjene može ispisati do 1.000 stranica dokumenata formata A4. I XL i XXL ulošci nude između 30 i 50% uštede po stranici u usporedbi sa standardnim ulošcima.

Kreativnost na pritisak gumba
Svi novi pisači PIXMA opremljeni su Canonovom vrhunskom programskom opremom My Image Garden – platformom “sve u jednom” koja objedinjuje svu programsku opremu dostupnu za pisače Canon PIXMA u jednom jednostavnom sučelju te omogućuje bezbrižnu navigaciju funkcijama za ispis i skeniranje.

PIXMA iP2850 – najvažnije značajke:

• Kompaktan pisač
  • Mogućnost korištenja tintnih uložaka veličine XL
  • Značajke automatskog isključivanja i uključivanja
  • Značajka Quiet Mode
  • Programska oprema My Image Garden

PIXMA MX475 – najvažnije značajke:

• Ispisivanje, kopiranje, skeniranje, faksiranje
  • Automatski ulagač dokumenata kapaciteta 30 listova
  • Mobilni ispis i skeniranje
  • Podrška za Google Cloud Print i Apple AirPrint™

PIXMA MX535 – najvažnije značajke: