Zagreb, 5. rujna 2017. – Canon Europe, vodeći svjetski dobavljač foto i ispisnih rješenja, predstavio je EOS M100. Ovaj mali moderni fotoaparat bez zrcala iz linije EOS s pregršt mogućnosti obećava nevjerojatnu kvalitetu slika.

 

EOS M100 savršen je za stalno nošenje, a njegov kompaktan i privlačan dizajn omogućit će vam da spontano snimite svakodnevne trenutke i životne priče. Niz kreativnih filtara koji dolaze s fotoaparatom te mogućnost bežičnog povezivanja nude izradu prekrasnih fotografija i njihov prijenos izravno na društvene mreže za samo nekoliko sekundi.

 

Oslobodite svoj kreativni potencijal

EOS M100 fotoaparat je koji će vam pomoći da oslobodite svoj kreativni potencijal i podignete fotografiranje na višu razinu. S fotoaparatom EOS M100 lako je naučiti raditi zahvaljujući intuitivnom dodirom zaslonu i kreativnim filtrima, pa je prijelaz s pametnog telefona na fotoaparat krajnje jednostavan. Pojednostavnjeno je ovladavanje postavkama fotoaparata zahvaljujući objašnjenjima na zaslonu, pa bilo da želite zamutiti pozadinu ili posvijetliti objekt, EOS M100 omogućit će vam da stvorite slike profesionalnog izgleda koje ćete zauvijek čuvati.


Ako ste vloger ili snimate selfi na lokaciji koju jednostavno morate podijeliti, praktičan okretni zaslon fotoaparata EOS M100 i način rada za snimanje selfija bit će savršeni i omogućiti vam vrhunsku fotografiju već iz prve. Način rada Smooth Skin za zaglađivanje kože može se primijeniti na pet različitih razina radi postizanja naprednog sjaja kako bi vaše fotografije bile savršene bez obzira snimate li selfi ili prijatelje.

 

EOS M100 (1)

 

Velik kvalitetom, malen dimenzijama

Iako se radi o vrlo kompaktnom fotoaparatu, uz njega ćete moći uživati u najnovijim tehnologijama kakve se obično očekuju od profesionalnih uređaja s vrha ponude. Ovaj se fotoaparat pokreće u sekundi, pa ćete biti spremni za snimanje čim se pojavi zgodna prilika. Uz EOS M100 nikad nećete morati pristajati na kompromise u kvaliteti slike. Bez obzira snimate li uz slabo osvjetljenje ili na najsvjetlijem suncu, fotoaparat će proizvoditi oštre i životne slike koje će nadmašiti sve što ste dosad vidjeli. Snimanje fotografija i videozapisa vrhunske oštrine uvijek će biti lako, a čak će i pokretne slike zadržati jasnoću.

 

EOS M100 (2)

 

Jednostavnost korištenja

Jednostavne upute koje se prikazuju na zaslonu pomoći će vam ovladati ponuđenim načinima rada i postavkama kako biste spretno oživjeli svijet oko sebe kroz medij fotografije. Intuitivni dodirni zaslon fotoaparata s kontrolama baš kao na pametnom telefonu dodatno olakšava korištenje. Možete prelaziti prstom preko fotografija, pa čak i približavati i udaljavati njihove dijelove u načinu rada za reprodukciju jednostavnom pincetnom gestom.

 

Fotoaparat koji će odgovarati vašem stilu

Fotoaparat je dostupan u crnoj, bijeloj i sivoj boji, a tu su i maske za kućište u dodatnih devet boja, pa fotoaparat možete prilagoditi osobnom ukusu. Bez obzira preferirate li elegantan crni izgled ili živahnu tirkiznu boju, možete miješati maske da biste fotoaparat učinili jedinstvenim. Pričvrstite vezicu da biste ga mogli prebaciti preko ramena ili oko vrata radi praktičnijeg i sigurnijeg korištenja prilikom snimanja na otvorenom. Zahvaljujući ponudi raznih maski i vezica, cijeli je dizajn u vašim rukama.

 

Uvijek povezani

Prijenos vaših fotografija na Instagram i Facebook putem Wi-Fija i Bluetootha jednostavno je iskustvo. Kad se povežete, možete izravno prenositi fotografije na mobitel pomoću aplikacije Canon Camera Connect na uređajima s operacijskim sustavima iOS i Android[1], a da pritom uopće ne morate dodirnuti fotoaparat. Praktično povezivanje znači da možete, ako je potrebno, lako sigurnosno kopirati sve fotografije i filmove u oblak kad se jednom povežete s Wi-Fijem, tako da nikad nećete morati brinuti hoćete li izgubiti najdraže uspomene

 

EOS M100 (3)

 

Kompatibilnost za sve vaše potrebe

Uz EOS M100 možete birati objektiv ovisno o željama prilikom snimanja. Ovisno o tome snimate li krajolike ili portrete, možete promijeniti objektiv da odgovara vašim potrebama. Kao i fotoaparat, posebni objektivi iz linije EOS M maleni su i lagani, što znači da vam neće biti teret u avanturama. Da biste imali još više izbora, možete koristiti cijeli niz EF i EF-S objektiva pomoću prilagodnika za montiranje[2], što će vam omogućiti laku zamjenu objektiva kad želite podići fotografiranje na višu razinu.

 

Ovaj atraktivan i kvalitetan fotoaparat omogućit će vam da uhvatite svijet na zadivljujuće nove načine. EOS M100 podići će vaše svakodnevne fotografije na novu razinu, a njegovi kreativni filtri i slike visoke kvalitete znače da ćete svaki snimak htjeti staviti na Instagram. EOS M100 fotoaparat je koji bilježi životne uspomene u prekrasnoj razlučivosti tako da se mogu čuvati i dijeliti s obitelji i prijateljima. Njegovo kompaktno i lagano kućište čini ga savršenim za snimanje priča u svim prigodama.

[1] Mora biti operacijski sustav iOS 8.4 (ili noviji) ili Android 5.0 (ili noviji)

[2] Objektivi i prilagodnik za montažu moraju se kupiti zasebno

P.R.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here