PočetnaOstaloPress ReleaseCanon pomaže klijentima uštedjeti novac novim pisačima širokog formata Océ PlotWave

Canon Europe, svjetski lider u slikovnim rješenjima, je obogatio svoju ponudu uređaja širokog formata predstavljanjem pisača Océ PlotWave 340 i Océ PlotWave 360. Ovi uređaji namijenjeni su inženjerima i tehničarima koji rade na projektima s vanjskim partnerima putem online portala ili servisa u oblaku i koji traže veću fleksibilnost od višefunkcijskih sustava za ispis.

Océ PlotWave 340 i Océ PlotWave 360 opremljeni su novom kontrolnom pločom Océ ClearConnect koja je osjetljiva na dodir i podržava multi-touch (istovremeno registriranje dodira u više točaka). Izrađena sličnom tehnologijom kao tabletna računala, ova kontrolna ploča omogućuje operaterima da otvore dokument te ga zumiraju i u njemu se pomiču kako bi provjerili bitne detalje. Operateri su u mogućnosti vidjeti stvarni prikaz tipa “what you see is what you print” („što vidite, to će se i ispisati“) tijekom skeniranja ili kopiranja, što pomaže u izbjegavanju skupih grešaka.

Novi pisači Océ PlotWave datoteke mogu preuzeti izravno iz servisa za pohranu u oblaku, a isto tako ih i skenirati u neki od tih servisa – što pojednostavljuje radni proces i suradnju s udaljenim članovima projekta. Korisnici također mogu ispisivati datoteke s USB memorije ili iz mapa na mreži.

Korisnici kojima je na novim pisačima potreban ispis s mobilnih uređaja mogu koristiti aplikaciju Océ Publisher Mobile App. Za kompleksnije skupove dokumenata, korisnici mogu upotrijebiti stolno računalo sa softverom Océ Publisher Select.

Océ PlotWave 340 i Océ PlotWave 360 mogu izbaciti do šest ispisa po minuti, praktički bez ikakvog vremena zagrijavanja, zahvaljujući tehnologiji Océ Radiant Fusing. Od klika koji pokreće ispis pa do ispisanoj dokumenta u korisnikovim rukama proći će manje od 40 sekundi, u usporedbi s četiri minute koje su tipične za konvencionalne pisače. Oba uređaja nude visoku razlučivost ispisa od 600 x 1200 tpi.

Značajka istovremenog obavljanja različitih operacija omogućuje korisnicima uređaja Océ PlotWave 340 i Océ PlotWave 360 da na njima kopiraju ili skeniraju, dok uređaji istovremeno ispisuju.

Bart Geraads, direktor grupe TDS-DGS  u tvrtki Canon Europe, kaže: “Novi pisači Océ PlotWave nude korisnicima mogućnost uštede vremena i novca tijekom ispisivanja, kopiranja ili skeniranja manjeg obima tehničke dokumentacije. Oni postavljaju novi standard u interakciji s korisnicima i integraciji računalstva u oblaku, zajedno s izvrsnom kvalitetom i brzinom ispisa.”