Danas je zadnji dan za prijavu na besplatno predavanje vezano uz objektno orijentirano programiranje i Java programski jezik.

Studentska udruga EESTEC, u suradnji s Centrom karijera FER-a, organizira seriju edukativnih predavanja i radionica pod nazivom “FERedu Talks”. Treće predavanje pod nazivom “FERedu : Programming Talks” održat će se u srijedu, 10. siječnja, na FER-u u dvorani D-160-2 s početkom u 16 h, a obuhvatit će područja objektno orijentiranog programiranja i oblikovnih obrazaca te njihovu primjenu u Java programskom jeziku.

 

Cilj predavanja je upoznati polaznike s osnovnim konceptima objektno orijentiranog programiranja i standardnim načinima oblikovanja koda.

 


Predavanja su besplatna i otvorena za sve uz prethodnu prijavu, a prijaviti se možete putem poveznice https://goo.gl/forms/IDuTdnjxAGLyCScV2.

 

Prijave su otvorene do utorka, 9. siječnja, u 23:59.

 

O predavaču:

 

Petar Afrić
Petar Afrić

Predavanja će držati Petar Afrić, student druge godine diplomskog studija FER-a na smjeru Računarska znanost. Uz višegodišnji rad u praksi Petar je bio demonstrator na sljedećim kolegijima:

  • Algoritmi i strukture podataka
  • Oblikovni obrasci u programiranju
  • Neizrazito, evolucijsko i neuro računarstvo

 

Područja interesa predavača su:

  • Software arhitektura
  • Optimizacija (Fokus: Evolucijski i gradijentni postupci)
  • AI/Strojno učenje (Fokus: Umjetne neuronske mreže).

 

Njegov dosadašnji rad možete pogledati na poveznici https://github.com/pa1511.

P.R.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here