Modeli U-DIMM i SO-DIMM za igrače i overclockere na stolnim računalima, prijenosnicima itd.

Zagreb, 28. prosinca 2019. – ADATA® Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi, proizvoda s NAND flashom i dodataka za mobilne uređaje, danas je predstavio DDR4 memorijski modul XPG Hunter. Namijenjen prvenstveno samograditeljima PC-ja i igračima, XPG Hunter nudi sve prednosti DDR-a 4 u vidu izvanrednih performansi i učinkovitosti.

Podržava XMP 2.0 koji omogućuje lako overclockiranje i nudi veliku stabilnost, čineći ga savršenim za sve koji žude za performansama – od igranja do natjecateljskog benchmarkinga. Dolazi u varijantama U-DIMM i SO-DIMM kako bi podjednako zadovoljio potrebe korisnika stolnih i prijenosnih računala.

XPG Hunter SO-DIMM
XPG Hunter SO-DIMM

Najbolje od svega – brzi, velikog kapaciteta, visoke kvalitete

Moduli XPG Hunter sastavljeni su od čipova visoke kvalitete odabranih strogim postupkom filtriranja. Temelje se na najboljim tiskanim pločicama i prošli su najstrože testove pouzdanosti i kompatibilnosti kako bi se osigurala njihova dugovječnost i robusna trajnost, koje su od ključne važnosti za overclockiranje, igranje i ekstremni benchmarking. Moduli nude iznimno brze performanse do 3200 MHz i dolaze u kapacitetima 4 GB, 8 GB, 16 GB ili 32 GB kako bi zadovoljili potrebe različitih korisnika različite dubine novčanika.

XPG Hunter U-DIMM
XPG Hunter U-DIMM

Lako overclockiranje uz XMP 2.0

Moduli XPG Hunter posve su kompatibilni s profilom XMP 2.0, pa je overclockiranje iznimno lako ako su upareni s PC-jima koji također podržavaju XMP 2.0. Podrška za XMP 2.0 znači da korisnici imaju na raspolaganju više načina za pristupanje overclockiranju memorije, uključujući izravno iz operacijskog sustava umjesto putem složenijih postavki BIOS-a.

P.R.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here