PočetnaOstaloPress ReleaseABBYY FineReader 15 čini prvi korak prema digitalnoj transformaciji bržim i lakšim

Opsežan PDF alat značajno poboljšava produktivnost dokumenata u digitalnom radnom okruženju.

MILPITAS, Calif., 27. kolovoz, 2019 — ABBYY, globalni lider na tržištu digitalnih IQ tehnologija i rješenja, je danas predstavio verziju ABBYY FineReader 15, poboljšanu PDF aplikaciju za Windowse koja omogućava korisnicima rad s bilo kojom vrstom dokumenta u digitalnom radnom okruženju. Uz milijune otvorenih skeniranih i digitalno kreiranih PDF dokumenata svake godine, zaposlenici koji rade s informacijama u malim, srednjim i velikim poduzećima zahtijevaju produktivan alat koji omogućuje jednostavan i učinkovit rad s bilo kojom vrstom PDF-a.

Pomoću ABBYY tehnologije za prepoznavanje teksta bazirane na umjetnoj inteligenciji, novi FineReader 15 je dobio mogućnost uređivanja na razini paragrafa te podešavanje rasporeda i izgleda na digitalnim i skeniranim PDF-ovima, značajna poboljšanja u kvaliteti prepoznavanja teksta i usporedbe dokumenata, brži pregled te laku instalaciju na modernim virtualizacijskim rješenjima.

“Digitalizacija dokumenata je prvi korak u digitalnoj transformaciji tvrtke, a PDF je postao standardan format. Međutim, čak i ako su papirnati dokumenti digitalizirani, često nisu dostupni ili pretraživi,” komentira Slavena Hristova, direktor Product Marketing odjela u ABBYYu. “FineReader daje zaposlenicima alate koje trebaju da bi uistinu spojili i digitalne i papirnate dokumente u jedinstveni proces te savladali bolne točke u radu s PDF datotekama.”

Zahvaljujući novoj mogućnosti uređivanja na razini paragrafa i podešavanja rasporeda i izgleda, FineReader 15 čini uređivanje PDF-ova lakim skoro kao sa DOCX dokumentima: tekst teče glatko od linije do linije, dok se paragrafi i slike mogu preurediti da bi se prilagodio cjelokupni izgled i raspored. Novi način eksportiranja rezultata usporedbe dokumenata kao Microsoft® Word dokumenta s razlikama prikazanim u “track changes” modu, čini suradnju lakšom, a procese s dokumentima tečnijim i bržim.

FineReader 15 diči se još preciznijom analizom i pretvorbom tablica, boljim automatskim označavanjem kod PDF i PDF/UA kreiranja te boljom detekcijom zaglavlja i podnožja. Aplikacija također pruža inteligentnu detekciju kvalitete tekstualnog sloja za digitalno kreirane PDF-ove, što omogućava točnije rezultate prilikom pretvorbe digitalnih PDF-ova u formate koji se mogu uređivati ili prilikom usporedbe dokumenata. Dodatno, donosi do 55% brži pregled i otvaranje PDF-a kao i veću točnost OCR-a: do 98% ukupne točnosti za korejski i kineski jezik, do 97% za japanski jezik.

ABBYY FineReader 15 pruža pristupačne alate za učinkovitu suradnju, uređivanje i ponovno korištenje digitalnih i papirnatih dokumenata, čime poboljšava komunikaciju i učinak u digitalnom radnom okruženju. Za unapređenje digitalnog radnog okruženja, PDF aplikacija također rješava bolne točke iz papirnatih procesa, kao što su isticanje sadržaja, komentiranje, potpisivanje, stavljanje pečata, redakcija, usporedba verzija, prikupljanje povratnih informacija i više.

P.R.