Prošli tjedan je bio poprilično aktivan za Neos od čega izdvajamo da je Neos osvojio Tech Data nagradu „Sales performance in 2017“, u kategoriji Oracle Total Revenue na Tech Data Solution Days održanim u Opatiji prošli tjedan, 07. i 08.06. Pored nagrade, vrijedno spomena je svakako i to da je Neos bio u ulozi platinum sponzora na Oracle Innovative Technologies Summitu na kojem je i CEO Neosa, Davorin Capan održao predavanje Neos putovanje u Oracle Cloud.

TechData_Neos nagrada

Tech Data Solution Days održani su krajem prošlog vikenda u Opatiji na kojima su predstavljena najbolja rješenja od strane Oracle, IBM i Lenovo partnera. S preko 15 renomiranih imena, ovogodišnji događaj u Opatiji su obilježila predavanja vezana uz migraciju poslovanja u oblak, monetizaciju podataka upotrebom poslovne inteligencije i analitike te na koji način širiti svoje poslovanje pomoću digitalne transformacije.

Za Neos je konferencija Tech Data bila posebno bitna jer je osvojio još jednu nagradu „Sales performance in 2017“, u kategoriji Oracle Total Revenue. Nagradu su primili Neos direktori, Davorin Capan (CEO), Mario Mrljić (CTO) i Dražen Marković (CSO).


Oracle Innovative Technologies Summit 2018 okupio je brojne stručnjake iz cijele regije te je imao preko 250 posjetitelja. Summit pod nazivom „Next is Now – Explore Tomorrow Today„ otvorio je Marin Tadić, čelni čovjek Oracle-a za Adriatic regije. Posjetitelji su imali priliku čuti koje su novosti vezane za Oracle Cloud, na koji način implementirati pojedina rješenja te kako prebacivanjem svog poslovanja u oblak mogu postići maksimalnu razinu digitalne transformacije svog poslovanja.

Pored Marina Tadića, na Sumitu je govorio i Alain Ozan, potpredsjednik tvrtke za razvoj i tehnologiju poslovanja u Cloud za područje Europe, Bliskog istoka i Afrike te azijsko-pacifičku regiju. On je u svom predavanju naveo novosti vezane za Oracle Cloud te istaknuo da je danas transformacija i modernizacija poslovanja u oblaku kao i zaštita podataka čija vrijednost raste unutar poslovanja, postala nužnost.

Neos CEO, Davorin Capan održao je prezentaciju o Neosovoj migraciji u Oracle Cloud koju je popratio kratkim videom vezanim uz Neos ARP (Automated Resource Provisioning) rješenje. Prisutni su mogli vidjeti cijeli proces same migracije u oblak i način na koji je posložena cijela oblak infrastruktura.

P.R.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here