Putem Interreg-IPA CBC Croatia – Serbia te projekta IT COMMUNITY REGION – stvaranje i potpora zajedničke, suradničke i prekogranične IT poduzetničke zajednice, stvoren je prvi besplatni portal s besplatnim alatima i sesijama za freelancere i poslovne tvrtke.

IT Freelance portal

Nositelj projekta IT COMMUNITY REGION je Otvoreni univerzitet Subotica (SRBIJA) , dok su partneri na projektu: Vura d.o.o. (HRVATSKA), Učilište Studium (HRVATSKA), Regionalna razvojna agencija Panonreg (SRBIJA).

Cilj projekta je potaknuti prekograničnu suradnju IT stručnjaka u stjecanju znanja i sklapanju poslovnih dogovora kroz model klastera kao alata za rast poslovnih inicijativa.

IT Freelance portal je prvi portal u ovome području koji za cilj ima povezati sve freelancere i IT tvrtke na jednom mjestu.

Nakon izvršene registracije na portalu, besplatno možete pristupiti besplatnoj bazi znanja za početnike ali i napredne korisnike. Osim toga, portal nudi besplatni pristup alatima, video materijalima i IT priručniku koji je kreiran upravo za potrebe ovog portala. Nadalje, portal nudi mogućnost postavljanja oglasa gdje možete ponuditi svoje usluge ali i pronaći ponuđene poslove/usluge. IT portal sadrži i forum gdje IT-ovci mogu razmijeniti svoja mišljenja i komentare. Svi registrirani korisnici su međusobno vidljivi te im je omogućena razmjena poruka i međusobna komunikacija.

Pridruži se na: https://itcommunity.vura.hr/

P.R.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here