Infinum, jedna od vodećih hrvatskih tvrtki na području razvoja mobilnih aplikacija, otvorila je tvrtku u susjednoj Sloveniji. Direktorica tvrtke Infinum Slovenija sa sjedištem u Ljubljani je Tamara Momčilović, a osnivanje predstavlja logičan potez čiji je cilj povećanje prisutnosti na slovenskom tržištu.

„U Sloveniji planiramo povećati aktivnost na području prodaje i marketinga te dodatno zapošljavati u području razvoja. Vjerujemo da i tamo možemo postići respektabilne rezultate po pitanju razvoja web i mobilnih rješenja, što potvrđuje i nedavni posao implementacije proizvoda za mobilno osiguranje u Tilia osiguranje obavljen u suradnji s tvrtkom IN2, nedavno potpisani ugovor s Vzajemna osiguranjem kao i niz drugih poslova na ovom tržištu na kojima radimo.“ – izjavila je Momčilović.

Matej Špoler i Tomislav Car osnovali su Infinum prije osam godina kao 19-godišnjaci, te u međuvremenu odradili veliki broj visokoprofilnih mobilnih projekata za vodeće banke, telekome i brandove u Hrvatskoj, ali i na globalnim tržištima poput Irske, Amerike ili Nizozemske. Partnerstvo u tvrtci nedavno je prošireno i na dugogodišnje kolege Nikolu Kapraljevića i Josipa Bišćana.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here