Tvrtka IN2 prva je hrvatska tvrtka koja je dobila Oracle Platinum status, najvišu razinu Oracle partnerstva. Riječ je o statusu koji se dodjeljuje najiskusnijim i najposvećenijim partnerima tvrtke Oracle kako bi lakše istaknuli svoje vrijednosti na tržištu, a u regiji ga ima tek nekoliko međunarodnih tvrtki.

“Oracle Platinum status potvrđuje najvišu razinu stručnosti o proizvodima, tehničkim vještinama i poznavanju Oracleovih rješenja općenito. To su karakteristike koje IN2 već dugo ispunjava, a sa zadovoljstvom mogu reći kako su svi uvjeti za najvišu razinu partnerstva sada i formalno zadovoljeni.” – rekao je direktor Oracle Hrvatska Marin Tadić čestitajući predsjedniku Uprave IN2 Anti Mandiću na novom priznanju. „Ovo priznanje posebno me veseli jer nam Oracle partner već 20 godina, odnosno od samih početaka IN2. Nadam se da će nam stjecanje novog statusa olakšati sklapanje novih poslova u Hrvatskoj, regiji, ali i na području Europske unije.” – rekao je Mandić.
Neka od najznačajnijih rješenja IN2 grupe na području javnog sektora, financija, osiguranja, telekomunikacija te veleprodaje i maloprodaje implementirana su na Oracle platformi. Vrijedi spomenuti i kako je tvrtka IN2 od siječnja bogatija za još jednu Oracleovu specijalizaciju – onu za javni sektor.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here