Konferencija na kojoj će se predstaviti sve novosti Huawei Mobile servisa: najnovije tehnologije, ažuriranja i inovacije održat će se od 10. do 12. rujna uz live streaming diljem svijeta

Zagreb, 04. rujna 2020. – Ovogodišnje izdanje Huawei Developer Conference (Together) održat će se online, od 10. do 12. rujna, uz live streaming diljem svijeta. Bit će to prilika da svi sudionici čuju detalje i najnovije informacije o Huawei Mobile Services Core 5.0, o novim ažuriranjima za sustav Harmony OS te o sučelju EMUI 11, a govornici će pored toga predstaviti još mnogo uzbudljivih novih tehnologija. Sve sudionike očekuje više od 300 različitih tema koje se odnose na otvorene mogućnosti, preko 400 iskusnih govornika i više od 500 tech kompanija koje pomažu u stvaranju potpuno novog ekosustava.

Naime, u ovoj godini je započela nova era umjetne inteligencije i međusobne povezanosti uz sve veće prihvaćanje 5G i AI tehnologija. Huawei inženjeri neumorno su radili na tome da programerske kreacije postanu široko dostupne i pritom su uvijek imali na umu zajedništvo zajednice developera. Zato je ovogodišnja Huawei Developer konferencija posvećena upravo zajedništvu i slavljenju tog zajedništva.

HMS sada nudi sedam vrsta novih usluga i više od 10 platformi za distribuciju. Huawei program poticaja HMS-a sada pokriva više od 1,6 milijuna programera širom svijeta, a usluge različitih Huawei uređaja dosežu 700 milijuna korisnika. HarmonyOS ruši granice u komunikaciji, a dugo očekivana strategija Seamless AI Life za sveprisutnu, povezanu umjetnu inteligenciju je iza ugla. Još prije više od deset godina Huawei je zamislio budućnost u kojoj će se inteligencija neprimjetno integrirati sa svim aspektima života te je kompanija još tada počela istraživati kako pružati iskustvo koje će prijeći granice fizičkog prostora i obuhvaćati različite hardvere i platforme. Upravo prema toj budućnosti Huawei ide.

Podsjetimo, na prošlogodišnjoj konferenciji je predstavljen HarmonyOS kao novi operativni sustav temeljen na pružanju kohezivnog korisničkog iskustva na svim uređajima i u svim scenarijima te nadograđena verzija sučelja EMUI 10. Huawei poziva sve programere i druge zainteresirane da im se pridruže na ovogodišnjoj konferenciji i otkriju  uzbudljive načine na koje Huawei planira surađivati ​​s programerima i partnerima u budućnosti.

P.R.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here