Potpuno novi način licenciranja softvera namijenjen malim i srednjim poduzećima. Svi proizvodi unutar GFI portfolia mogu biti vaši kroz pretplatu na GFI Unlimited program. Zašto kupiti tri odvojena proizvoda kada možete dobiti sve kroz jedinstvenu pretplatu.

Zagreb, 23.04.2018. – GFI Software je pokrenuo GFI Unlimited program, radi se o modelu pretplate koji u potpunosti mijenja pravila igre i omogućuje malim i srednjim tvrtkama pristup svim sigurnosnim i komunikacijskim rješenjima kroz model jedinstvene pretplate, bez ograničenja. Ovaj inovativan pristup pomaže GFI partnerima da postanu nezamjenjivi tehnološki saveznici svojim klijentima, razvijajući svoje poslovanje uz konstantan i predvidljiv prihod.

“Danas su tvrtke suočene sa sve manjim budžetima i moraju se kretati kroz vrlo složen labirint proizvođača kako bi pronašli tehnologiju koja im je potrebna za svakodnevno poslovanje”, izjavio je Scott Brighton, izvršni direktor tvrtke GFI Software. “GFI Unlimited je odgovor na taj izazov – ulažemo milijune u proširenje postojećeg portfolia i dostupnost svih rješenja kroz jedinstvenu naknadu.”

poslovni softver

Jedinstvena i cjenovno prihvatljiva pretplata na GFI Unlimited program pruža pristup cjelokupnom portfoliu GFI Unlimited rješenja. Trenutno se radi o više od desetak potpuno opremljenih, snažnih sigurnosnih i komunikacijskih rješenja, čiju vrijednost potvrđuju tisuće korisnika širom svijeta. Trenutno su dostupna rješenja za analizu sigurnosti i zaštitu mrežnog sustava, zaštitu poslovne komunikacije od SPAM-a i svih mogućih malicioznih programa, rješenja za filtriranje i zaštitu web prometa, UTM (eng. Unified threat management) rješenja i niz drugih. Kompletan portfolio možete naći na www.gfi.com. Nova rješenja se konstantno dodaju tako da će portfolio i dalje rasti.


”GFI Unlimited program je jedinstvena prilika za sve poduzetnike i tvrtke koje žele unaprijediti svoje informacijske sustave s naprednim rješenjima za poslovnu komunikaciju, sigurnost i zaštitu poslovnih sustava bez velikih udara na njihov budžet. Imajući u obziru konstantni razvoj komunikacijskih tehnologija i broja novih prijetnji koje se pojavljuju svakodnevno to se čini potpuno nemoguće, no sada, uz GFI Unlimited, nemoguće postaje stvarnost. Umjesto kupovine nekoliko različitih i skupocjenih proizvoda tvrtke mogu kroz jedinstvenu pretplatu dobiti pristup svim rješenjima potrebnim za zaštitu poslovnih sustava i povećanje njihove produktivnosti.”

Siniša Vojtek, Country Manager Croatia $ EE, Nestec d.o.o.

“Mali i srednji poduzetnici danas suočeni su sa sve više izazova, od uspješnog rješavanja sigurnosnih prijetnji i zahtjeva za usklađivanjem s npr. GDPR uredbom do konstantnih promjena u komunikacijskim tehnologijama “, izjavio je Johannes Kamleitner, viši potpredsjednik i voditelj financija za GFI softver. “S GFI Unlimited programom, naši pouzdani partneri mogu pomoći malim i srednjim poduzećima da brzo i jednostavno prošire svoje informacijske sustave kako bi se uspješnije prilagodili konstantnim promjenama unutar informacijskih tehnologija, razvijajući tako poslovanje i uspješnost vlastitih tvrtki.”

 

Dostupnost

GFI Unlimited je dostupan i trenutno uključuje: GFI OneGuard, GFI OneConnect, GFI LanGuard, GFI WebMonitor, GFI Archiver, GFI MailEssentials, GFIFaxMaker, GFI EndPointSecurity, GFI EventsManager, Kerio Connect, Kerio Control i Kerio Operator.

Cijena iznosi 162,00kn po korisniku za jednogodišnju pretplatu, što uključuje tehničku podršku i nadogradnje za sve proizvode. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na info@nestec.hr, ili direktno na web stranicama www.nestec.hr.

 

O GFI Software-u

GFI Software, dio ESW Capital grupacije, razvija pametno oblikovana IT rješenja za tvrtke svih veličina. Naša rješenja omogućuju IT administratorima lako i učinkovito nadgledanje, upravljanje i zaštitu svojih mrežnih i poslovnih sustava, aplikacija i poslovne komunikacije, bez obzira na njihovu lokaciju. GFI Software tvrtka je fokusirana na svoj kanal i trenutni broji preko tisuću partnera širom svijeta.

Primili smo brojne nagrade i priznanja u industriji, a također smo i dugogodišnji Microsoft® Gold ISV partner. Za više informacija o GFI Software-u, našim proizvodima i pričama o uspjehu naših kupaca iz više od 120 zemalja, posjetite www.gfi.com.

P.R.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here