Korisnici B.net televizije od 4. ožujka mogu uživati u tri nova vrhunska televizijska programa. U Osnovni paket uvodi se FOX, premium program posvećen najboljim televizijskim serijama, a Prošireni paket obogaćen je s dva nova programa – KINOTV, domaći filmski program s cjelodnevnim filmskim programom te Kreator TV, kanal koji će gledateljima donijeti najbolje iz svijeta motosport utrka.

FOX kanal korisnicima B.net televizije donosi vrhunsku zabavu uz najbolje svjetske televizijske serije i svakodnevno pred gledatelje stavlja bogat te raznolik izbor humorističnih, dramskih, SF i akcijskih serija, namijenjenih širokom krugu gledatelja. Program FOX-a, koji je u potpunosti posvećen televizijskim serijama, sastoji se od vrhunske američke i djelomično lokalne produkcije, dok su svi sadržaji dostupni preko B.net televizije lokalizirani na hrvatski jezik.

KINOTV je novi domaći filmski program koji nudi 24-satni filmski program najraznolikijih filmskih žanrova, od romantičnih komedija i drama preko horora i akcijskih filmova pa sve do hvaljenih dokumentarnih filmova. KINOTV će gledateljima donijeti i veliki izbor pobjedničkih filmova s festivala u Cannesu, Berlinu i Veneciji, kao i osvajača prestižne nagrade Oscar. Svi filmovi na KINOTV-u počinju svakog parnog sata i prikazuju se bez prekida za reklame.

Svi fanovi motosport utrka na svoje će doći s televizijskim programom Kreator TV, koji predstavlja nadogradnju dosadašnjih Kreator F1 kanala na kojima se protekle dvije godine emitirala Formula 1. Kreator TV će ljubiteljima oktana, po prvi puta na hrvatskom jeziku, omogućiti praćenje najprestižnijih svjetskih automoto utrka, poput Formule 1, MotoGP-a, Formule 3 Eurocupa, WTCC-a te ostalih sadržaja vezanih uz automoto sport.

FOX, KINOTV i Kreator TV svim B.net korisnicima su na raspolaganju od 4. ožujka 2013.
FOX CRIME korisnicima je dostupan u Proširenom paketu.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here