Iako je konkurencija velika, ASUS MeMO Pad ima nekoliko aduta koji ga jasno izdvajaju kao odličnu kupovinu. Umjesto, u ovoj cjenovnoj klasi, uobičajenih 512 MB, MeMO Pad ima 1 GB radne memorije te Android 4.1 Jelly Bean na njemu radi bez zastajkivanja.
Zaslon veličine sedam inča može registrirati dodire svih 10 prstiju istovremeno, a posjeduje i dodatni sloj koji omogućava velike kutove vidljivosti. Baterija je natprosječnog kapaciteta, pa je autonomija do 7 sati, što je gotovo 40% više u odnosu na većinu tableta sličnog cjenovnog ranga.
Ugrađenih 16 GB skladišnog prostora se može lako proširiti pomoću ugrađenog čitača mikro SD kartica, a korisniku je na raspolaganju i 5 GB prostora na ASUS Webstorage serverima. Prednja kamera je HD rezolucije, što znači da će korisnici uživati u kristalno jasnoj slici svog sugovornika, a moguće je i snimanje videa u 720p rezoluciji, pri 30 fps. Svatko može odabrati boju kućišta po svom ukusu, jer je ASUS MeMO Pad dostupan u tri boje: bijeloj, tamno sivoj i ružičastoj.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here