Zagreb, 4. listopada 2018. – S napretkom tehnologije uređaji koji koristimo postaju sve manji i lakši, ali nije svaki dan da se susrećemo s uređajem koji uz sve to ima i vrhunske performanse. Primjer navedenog je novi Alienware 15” gaming laptop revolucionarnog industrijskog dizajna presvučen legurama magnezija za jaču učinkovitost i mobilnost. Ovaj moćni laptop dolazi u dvije boje, Epic Silver i Nebula Red, obje jednako atraktivne i u kombinaciji s lakom prenosivosti laptopa pružaju igračima vrhunsko iskustvo igre bilo gdje i bilo kako bez kompromisa vrhunskih performansi u rangu s moćnim PC gaming iskustvom.

Najnovija dopuna Dell Alienware gaming obitelji laptopa, Alienware m15 najlakši je I najtanji gaming laptop do sad I savršen odabir za igrače koji preferiraju laku prenosivost I mobilnost. Usmjerenost prema evoluciji I praćenju gaming zajednice omogućila je da Alienware svojom novom generacijom vrhunskih uređaja odgovori potrebama tržišta pri tome kontinuirano dalje ulažući u inovacije  vođene vizijama, potrebama svojih korisnika I zajednice.

Alienware m15 gaming laptop


Unatoč smanjenim dimenzijama I težini, ovaj laptop je zadržao svoje snažne gaming performanse kakve se I očekuju od Alienware tehnologije. Optimiziran za savršenu izvedbu, maksimalnu mobilnost I upečatljivog dizajna, razvojni tim je naporno radio na tome da ga se upakira u okvir dimenzija 14.3×10.8’’ uz nevjerojatnu lakoću od 2,16kg. Glatki dizajn uskog ekrana omogućava maksimalnu otkrivenost ekrana za što bolje iskustvo akcijskih scena tijekom igranja u kombinaciji sa sub-17’’ Alienware tipkovnicom mSerije s 1.4mm key travel, anti-ghosting tipkama I četiri Alien-FX zone.

Snagu m15 crpi iz 8. generacije Intel procesora I NVIDIA GTX 1060 OC i 1070 Max-Q grafičkih kartica sposobnih za VR I više, s dodatnom podrškom Alienware Graphics Amplifier-a. Uz očekivani paket Alienware Command Centra I AlienFX prilagodljivih RGB osvjetljenja, Alienware Cryo-Tech 2.0. za učinkovito hlađenje te bateriju uz koju možete igrati 17 sati* ovaj laptop je uistinu prava igraća mašina bilo kad I bilo gdje.

P.R.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here