Xiaomi posljednjih mjeseci niže fantastične prodajne rezultate kako na domaćem kineskom tržištu tako i globalno. Kompanija gotovo svaki mjesec na tržište izbaci neki novi pametni telefon, a za sada im čini se takva praksa itekako dobro funkcionira. Naime, zahvaljujući stalnom pojavljivanju u javnosti njihovi su telefoni uvijek u središtu pažnje – pa je i interes kupaca za kupnju njihovih uređaja itekako velik.

U svojim novim pametnim telefonima Xiaomi je stigao vrlo blizu kvaliteti kamera koje nude najbolji svjetski proizvođači, a čini se kako su ovog puta koračić to toga da imaju najbolje kamere na pametnim telefonima. Naime, Xiaomi već neko vrijeme u svojim laboratorijima razvija nove kamere koje će se pojaviti na skorašnjim pametnim telefonima – a koje bi trebale biti najbolje što se pojavilo na tržištu do sada. Dakako, odlični financijski rezultati omogućuju razvoj inovacija – a Xiaomi po tom pitanju u posljednje vrijeme radi fantastičan posao.

Sve smo bliže predstavljanju dviju novih perjanica Xiaomija čije će performanse biti fantastične i trebali bi biti jedni od najboljih pametnih telefona trenutno na tržištu. Xiaomi polako završava razvoj Xiaomi Mi 10 Ultra i Redmi K30 Ultra pametnih telefona – koji bi se vrlo brzo trebali pojaviti na kineskom tržištu. Radi se o fantastičnim uređajima koji će svojim karakteristikama parirati najboljim telefonima na tržištu, a prema trenutnim najavama trebali bi imati najbolje kamere na tržištu. Prvenstveno se to odnosi na Xiaomi Mi 10 Ultra koji će prema svemu sudeći biti najbolji Xiaomi pametni telefon do sada.

Zanimljivo je činjenica da se Xiaomi nedavno oglasio oko toga da navedeni Xiaomi Mi 10 Ultra pametni telefon neće puštati na globalno tržište – već će ga prodavati samo na kineskom tržištu. Dakako, veliki broj korisnika je to zasmetalo – pa su pokrenuli peticiju s ciljem plasiranja ovog pametnog telefona na globalno tržište. Hoće li se ovaj uređaj pojaviti na globalnom tržištu za sada nije poznato, no dio stručnjaka smatra kako je ovom najavom Xiaomi samo želio vidjeti koliki interes globalno vlada za tim fantastičnim uređajem. Za sada nije poznato ni hoće li Redmi K30 Ultra ići na globalno tržište, no s obzirom na to da su sličnih karakteristika možda će se jedan od modela ipak pojaviti globalno. Dakako, korisnici navijaju da to bude Xiaomi Mi 10 Ultra koji će navodno imati kamere bolje čak i od Huawei P40 Pro uređaja.

Piše: M.Ž.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here