Nakon nedavnog predstavljanja snažnog pametnog telefona CAT S61 u Zagrebu, na područje Europske unije pristiže smartphone koji će mu činiti najveću konkurenciju dosad. Poptel P9000 Max ističe se po nekoliko ključnih karakteristika na kojima mu mnogi popularni uređaji poput iPhonea i Samsung Galaxyja mogu pozavidjeti.

Baterija kao razlog broj jedan

Kao i u mobitelima CAT, najvažnija karakteristika novog Poptela jest nevjerojatno moćna i izdržljiva baterija. Velikih 9000 mAha snage rezultiralo je mogućnošću da P9000 Max izdrži punih pet dana aktivnog korištenja. Kada je na čekanju, može bez punjača izdržati puna dva mjeseca, kao i punih 46 sati gledanja videa.

Otpornost na sve vanjske faktore


Poptel P9000 Max otporan je na vodu i prašinu, što je danas ključna predispozicija za sve pametne telefone. Zbog toga je zaslužio certifikat IP68, a otporan je još i na udarce, vibracije te padove. Dakle, proizvodi se gotovo po vojnim standardima.

Nikad dosta svjetla i snage

Poptelov novi model idealan je za dugotrajne planove i putovanja. Posebno će poslužiti korisnicima koji vole odlaske u prirodu, jer su njegova četiri moćna LED svjetla savršena za kampiranje i slične aktivnosti. Međutim, svjetla su samo jedan dio tog vrhunskog stroja.

Uređaj ima 4 GB RAM-a, 64 GB memorije te kameru od 13 megapiksela. Jak 5.5-inčni smartphone dolazi u crnoj, narančastoj i zelenoj boji, a matični OS mu je Android 7.0 Nougat. Dual SIM kartica i octa-core procesor “točka su na i” hardverskih specifikacija modela.

 

Poptel P9000 Max sadrži još mnogo odličnih sastavnica koje uskoro stižu na područje Europe. Podržava NFC za beskontaktno plaćanje, kao i OTG pomoću kojeg radi kao power bank baterija, odnosno može puniti druge uređaje. Isto tako podržava sve globalne LTE mreže, što ne iznenađuje s obzirom da kompanija Poptel globalno djeluje već punih deset godina.

Iako tek treba stići u Hrvatsku, P9000 Max već se može naručiti u online trgovinama po cijeni od 200 dolara. Za kraj pogledajte video raspakiravanja i predstavljanja Poptel P9000 Max:

Piše: D.S.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here