Sony Mobile objavio je dva službena videozapisa na svom YouTube kanalu Xperia koji najavljuju skoro lansiranje očekivanih Xperia 1 III i Xperia 10 III.

Smatra se da će oba uređaja biti predstavljena i službeno 14. travnja, iako Sony nije potvrdio da se radi o modelima iz serije Xperia III , prvi od dva najavna videozapisa zove se “Tri su čarobni broj”, pa je lako pretpostaviti da se odnosi na Xperiu 1 III i Xperiu 10 III.

Iako se niti jedan uređaj ne pojavljuje previše u prvom videu, Sony govori o zvuku, fotografiji, mobilnim igrama i kinematografiji, sva područja koja su obično u fokusu za Sony-eve pametne telefone. Nisu potvrđene nikakve specifikacije, iako se čini da je prikazana trostruka kamera, koja je najavljena i kroz neslužbene glasine. Također, ne postoji potvrda da će novi uređaji imati periskop i telefoto leće, za Xperia 1 III.

Čini se da drugi videozapis ponovno pokazuje uvid u trostruku kameru na Xperia 1 III, iako je i ovaj videozapis također fokusiran na prethodne linije Xperiu 1 II i Xperiu Pro, kao i na sva druga područja u koja je Sony uključen, poput filmova, igara i glazbe.

Na najavnim videima nalaze se dvije poruke, od kojih jedna kaže “Kreativna tvrtka za zabavu s čvrstim temeljima tehnologije”, dok druga kaže “Redefiniranje naše budućnosti sutrašnjim tehnologijama”. U prvom videozapisu nalazi se i nekoliko poruka, poput “osjetite radnju”, “doživite filmove, pogledajte bez kompromisa” i “čujte svaki detalj”.

Sumnjamo da to znači da će Xperia 1 III biti isporučen sa sustavom dinamičkih vibracija, prikazom omjera 21: 9 i podrškom za Hi-Res audio – sve što bismo i očekivali. Ali nećemo morat još dugo čekati da nam Sony i službeno predstavi svoje nove uređaje.

Piše: Z.K.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here