Nakon što je Oppo predstavio smartphone bez zuba pod nazivom Find X, o kojem smo ranije pisali, iste se sastavnice riješio Oukitel u nadolazećem K8 uređaju.

Kineska tvrtka Oukitel ovog mjeseca na tržište izbacuje novi smartphone. Istoimeni K8 model stiže kao odgovor na Appleov iPhone X koji je u protekloj godini populazirao notch, odnosno zub u pametnim telefonima.

 

Slike i videozapisi najavljenog telefona upravo su se pojavile na internetu, pa o njemu sada imamo sve važne informacije. Oukitel K8 probat će korisnike osvojiti svojim klasičnim ekranom ravnih rubova, izdržljivi mperformansama i brojnim estetskim ljepotama.


Izgled novog Oukitela K8

Moćna baterija od 5000 mAha definitivno je jedna od glavnih prednosti spomenutog Kineza. Krase ga 6-inčni FHD+ ekran s omjerom 18:9, dual-lens kamera na stražnoj strani uređaja, Sony kamera od 13 megapiksela i čitač otisaka prstiju.

Po uzoru na Outkitelov prethodni K7 model, novi će također imati toplo obojani LCD zbog zaštite očiju od plavičastog LED svjetla pozadine. Za LCD i vrhunsko staklo zaduženi su japanski proizvođači AUO i Asahi, a kao što smo već istaknuli, uređaj neće imati zub, odnosno notch.

Jednostavni Oukitel K7, koji je izišao prije svega dva mjeseca, već će dobiti svog nasljednika

Stizanje obavijesti često je najvažnija stvar za korisnike pametnih telefona, a K8 će njihov dolazak na vrhu uređaja prikazivati trobojnim LED svjetlom. Model sadrži još i tri sloja boje, metallic sjaj te konektor od 3.5 milimetara za slušalice. Tvrtka je potvrdila da će se Outkitel K8 moći otključavati i licem i otiskom prsta.

Informacija o cijeni još nema, tako da ćemo ih morati pričekati do službenog predstavljanja Oukitela K8 kasnije u srpnju. Pogledajte video koji prikazuje izgled novog kineskog modela:

Piše: D.S.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here