Samsung nastavlja s užurbanim razvojem i predstavljanjem novih pametnih telefona za sve segmente tržišta. Ovog je puta red došao na nešto jeftiniji pametni telefon koji će biti poželjan izbor mnogobrojnim korisnicima s ograničenim budžetom. Novi Samsung Galaxy M31s pametni telefon predstavljen je u Indiji, a s obzirom na pristupačnu cijenu telefon donosi sasvim solidne performanse.

Samsung Galaxy M31s je pametni telefon koji je namijenjen korisnicima kojima telefona služi za obavljanje jednostavnih zadataka i čiji je budžet poprilično stisnut. Novi Samsung pametni telefon donosi kvalitetan S-AMOLED Infinity-Q zaslon veličine čak 6.5 inča koji ima omjer stranica 20:9. Zaslon zauzima 91% prednje površine pametnog telefona, podržava FHD+ rezoluciju. U središtu uređaja nalazi se Exynos 9611 procesor s 8 jezgri koji radi na taktu 2.3 GHz. Što se tiče memorije korisnici mogu birati između 6 i 8 GB radne memorije uz standardnih 128 GB memorije za pohranu podataka.

Samsung Galaxy M31s

Podatak koji će definitivno mnoge oduševiti jest baterija čiji kapacitet iznosi impresivnih 6000 mAh. Ogromna baterija napunit će se za svega 97 minuta zahvaljujući 25W brzom punjenju, a telefon ćete moći dugo koristiti bez potrebe za novim punjenjem. Što se tiče kamera, s prednje strane ovog uređaja nalazi se 32 MP senzor, dok ćete sa stražnje strane pronaći četverostruku kameru. Glavna kamera donosi 64MP senzor (Sony IMX682), a tu je još 8MP širokokutna kamera, 5MP makro i 5MP dubinska kamera. Kamere omogućuju snimanje 4K video materijala, a pokazuju i dobre rezultate u uvjetima slabije svjetlosti. Uređaj bi se na tržištu trebao pojaviti 6. kolovoza, a moći ćete ga nabaviti u plavoj i crnoj boji. Cijena verzije sa 6 i 128 GB memorije iznosit će 260 dolara, dok će jača verzija koštati 287 dolara.

Iako je Samsung jedan od predvodnika tržišta skupocjenih telefona, uvijek su na tržište plasirali i uređaje jeftinijeg cjenovnog razreda. Predstavljanje u Indiji dokaz ja na koji segment tržišta Samsung cilja ovim uređajem, no nadamo se da će se u prodaji pojaviti i na području Europe. Kupaca za ovaj uređaj definitivno neće nedostajati, a prema viđenim specifikacijama radi se o kvalitetnom uređaju tog cjenovnog razreda.

Piše: M.Ž.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here