Samsung je prije nešto više od mjesec dana predstavio svoje nove fantastične pametne telefone – odnosno seriju telefona Galaxy S20. Radi se o seriji pametnih telefona koja prva u potpunosti donosi podršku za 5G mobilne mreže, odnosno cjelokupna serija je opremljena čipovima za ovaj moderan način povezivanja.

Zahvaljujući 5G mreži na nove Samsung telefone stiže jedna nova razina komunikacije gdje ćete putem chata moći razgovarati u visokoj rezoluciji, a tu je pregledavanje YouTube videa u nevjerojatnoj 8K rezoluciji. Mnogo je prilika koje se otvaraju ovom novom serijom telefona – pa je informacija da su prvi primjerci krenuli u prodaju svakako važna za Samsung, ali i za cjelokupno tržište.

Samsung je u razvoj te nove generacije telefona uložio jako puno truda te su razvijene mnogobrojne inovacije – od kojih su se neke pojavile na novim uređajima. Unutar serije nalaze se tri različita modela pametnih telefona – Galaxy S20, Galaxy S20+ i Galaxy S20 Ultra. Dakako, svaki od uređaja moguće je nabaviti u nekoj drugoj boji – a na korisnicima je da odaberu ono što im se najviše sviđa.

Ono što se definitivno ne sviđa korisnicima jest cijena uređaja koja je prilično visoka – no s obzirom na to da se radi o novoj generaciji uređaja koji omogućavaju 5G povezivanje lakše ćemo prihvatiti navedene cijene. Tako bi se osnovni model Galaxy S20 na tržištu trebao pojaviti po cijeni od 6.999 kuna i bit će to najjeftiniji model iz ove Samsungove serije. Uređaj Galaxy S20+ imat će nešto veću cijenu koja će iznositi 7.799 kuna. No, najbolji i najskuplji model pametnog telefona, Galaxy S20 Ultra, imat će cijenu od visokih 10.499 kuna.

Svi modeli nove Samsungove serije telefona donose vrhunske karakteristike po pitanju performansi, ali i kamera. Odlikuje ih brzina rada, kvaliteta slike, ali i sjajne mogućnosti fotografiranja i snimanja video materijala. Iako cjenovno jesu itekako zahtjevni za novčanik budućih korisnika, oni koji si to mogu priuštiti – svakako bi trebali razmisliti o nabavci nekog modela iz Samsungove Galaxy S20 serije.

Piše: M.Ž.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here