Rujan nam je sve bliže, a jasno svi ga s nestrpljenjem čekamo jer ove godine očekujemo sjajan novi iPhone uređaj. Obljetnica postojanja iPhone pametnog telefona trebala bi nam ponuditi nešto spektakularno, no Apple za sada još uvijek vješto šuti i skriva informacije o novom uređaju. Prema nagađanjima, u rujnu bi Apple trebao predstaviti tri nova iPhone uređaja, od kojih će jedan od njih imati novi OLED zaslon.

I dok iz Applea nema nikakvih službenih informacija, ovih su se dana pojavile nove neslužbene informacije oko izgleda novog uređaja. Naime, ekipa je kopala po kod kompanija koje surađuju s Appleom u izradi novog uređaja i otkrili su jednu zanimljivost. Dosadašnji način otključavanja telefona više neće biti aktualan u novom modelu, jer se prelazi na skeniranje lica.

Dakle, novi iPhone uređaj trebao bi se otključavati na način da telefonom fotkate lice prije nego li vas on prepozna i omogući vam rad. Također, iste informacije govore kako će dosadašnji način otključavanja putem senzora za prepoznavanje otiska prsta biti u potpunosti izbačen s uređaja.

Još jedna od informacija koje su se pojavile jest ta da će novi iPhone imati zaslon od ruba do ruba. Današnji trendovi teže pametnim telefonima sa što većom pokrivenošću prve strane uređaja, tako da to nije ništa čudno. Apple se povodi trendovima, a koje će nam još novosti donijeti ovaj top uređaj trebali bismo saznati već za mjesec dana.


Piše: D.Ž.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here