Prestigio je 5.6.2013 u zagrebačkom klubu Mansion pred 80-ak poslovnih partnera i predstavnika medija predstavio novu seriju svoje, sada već jako dobro poznate, MultiPhone serije pametnih Dual SIM telefona. Radi se o modelima PAP3540, PAP4044, PAP4322, PAP4505 i PAP4055. Prestigio osvaja domaće tržište širokom ponudom kvalitetnih tableta i telefona vrlo pristupačne cijene i modernog dizajna. Nova serija se još jedan iskorak u jačanju tržišne pozicije branda koji stječe sve više poklonika diljem Starog kontinenta i ostatka svijeta.

O novitetima u Prestigio ponudi govorio je gdin Vladimir Ostojić (Prestigio Business Development Manager Adriatic) koji  je cijenjenu publiku detaljnije upoznao s Prestigio brandom i cjelokupnom paletom proizvoda.

Naravno, prvo je predstavljeno 5 modela koji se odnedavno nude na našem tržištu, a radi se o modelima PAP3540, PAP4044, PAP4322, PAP4505 i PAP4055. Sve navedene modele krasi bezvremenski dizajn, podrška za dvije SIM kartice, Android Jelly Bean OS, mnoštvo naprednih karakteristika te vrlo pristupačna cijena koja ih, u kombinaciji s već navedenim prednostima, čini trenutno najpoželjnijim modelima na tržištu. Također treba naglasiti da svi modeli dolaze s 2-godišnjim međunarodnim jamstvom.

No, ono što je publiku najviše zanimalo su bili nadolazeći modeli koji će obilježiti drugu polovicu tekuće godine, a to su Quad Core pametni telefoni – MultiPhone 5300 s ekranom od 5,3 inča, s 4-jezgrenim procesorom, kamerom od 8mpx s autofokusom, produženim trajanjem baterije (dva dana), Dual SIM podrškom i Android 4.1 OS-om.

MultiPhone 7450 krasi ekran od 4,5 inča, 4-jezgreni procesor, kamera od 8mpx s autofokusom, produženo trajanje baterije (dva dana), Dual SIM podrška te Android 4.2 OS-u. Ovo je ujedno i tehnološki najnapredniji Prestigio model te prvi kompanijin model koji podržava NFC tehnologiju.

MultiPhone 5044 ima 5 inčni ekran, 4-jezgreni procesor, kameru od 8mpx s autofokusom, produženo trajanje baterije (dva dana), podržava Dual SIM  te radi na Android 4.2 OS-u. Elegantnog dizajna, izuzetno je tanak i upakiran u vrlo kompaktno kućište.

Osim samih pametnih telefona koji već dolaze s mnoštvom predinstaliranih aplikacija i programa koji vam uvelike olakšavaju svakodnevno služenje telefonom, Prestigio u paketu nudi i svoju popularnu eReader aplikaciju s čak 620.000 knjiga na raznim jezicima, a nekoliko desetaka tisuća ih je i na hrvatskom jeziku, mnoge od njih potpuno besplatno. Posebnost je i NASP sustav (New Application Service Prestigio) koji jednim klikom omogućuje download raznih preporučenih i vrlo korisnih aplikacija.

I na samom kraju je najavljen dugoočekivani Prestigio MultiPhone 5430 pogonjen Intel Atom procesorom i 4.3 inčnim ekranom, koji bi nestrpljivim korisnicima trebao stići u ruke krajem tekućeg mjeseca. Model je premijerno predstavljen na Intel Sollutions Summitu u Dublinu u Irskoj ranije ove godine. Za više informacija se moramo strpiti do službene objave, tj. Intel/Prestigio launcha koji starta diljem svijeta polovicom mjeseca. Model će biti dostupan u perla bijeloj boji i elegantnoj crnoj. Jeste li spremni za ATOMsko doba?

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here