Kineska tvrtka Doogee predstavila je novi dizajn svog nadolazećeg pametnog telefona. Model, čije ime zasad ostaje misterij, svojevrsno nas vraća u razdoblje prije smartphonea. Naime, Doogee je objavio da će novi uređaj imati Slide Screen dizajn, odnosno klizni mehanizam koji je bio tipičan za mobitele prošlog desetljeća.

Iako u zadnje vrijeme nije omiljen među kupcima zbog lažiranja specifikacija poput kapaciteta baterije, Doogee se novopredstavljenom idejom u stilu vraća na tržište i konačno će moći konkurirati velikim imenima.

Mogući izgled novog Doogeeja?


Telefon s iznimno tankim okvirima oko zaslona i slide sustavom u prvom će redu oduševiti pobornike starih modela, koji su svojim dizajnom vješto skrivali tipkovnicu. Klizni smartphone već je otkrio puno više o sebi od samog Slide Screena. Zvučnik za razgovore, dvostruka prednja kamera, senzor za otisak prsta i USB-C priključak samo su neke od specifikacija kojima se Kinezi hvale.

Povratak u budućnost: Klizni sustav

Ipak, treba napomenuti da se radi tek o skici, pa zapravo ne znamo hoće li uređaj uopće osvanuti na tržištu. Ako smartphone doista izađe iz okvira YouTube videa i ostvari se u fizičkom obliku, najvjerojatnije će imati Helio P25 procesor.

Malo tajnovitosti ne škodi

Željno iščekujemo nove informacije, pa zaposlenici Doogeeja sada imaju obavezu da nas ne razočaraju. Dotad, uživajmo u videu…

 

Piše: D.S.

1 komentar

  1. Odlično radi privatnosti. Tako što otvaramo “ladicu” kada nam treba prednja kamera. Kada je zatvorena ne može me nitko gledati. Super smartphone za Snowdena, Zuckerberga i sl., da ne moraju lijepiti izolirku preko kamere 🙂

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here