Nedavno su se pojavile informacije dobivene s internih nacrta za nadolazeći model telefona OnePlus 8 Pro. Najzanimljiviji detalj nalazi se na prednjoj strani. Ako je vjerovati ovim informacijama, OnePlus napušta skočnu kameru u korist klasične kamere s dvostrukom lećom, kakvu ima Galaxy S10 i Note 10.

Informacije koji je objavio True -Tech, navodno je došla od jednog zaposlenik tvrtke OnePlus. One potvrđuju vijest, koja se pojavila još u listopadu, a koja je objavila slične crteže prednje i stražnje kamere za OnePlus 8, međutim samo s jednom kamerom na prednjoj strani. Sada se čini da bi standardni OnePlus 8 mogao imati samo jednu kameru, ali bi Pro model imao dvije.

OnePlus 8 Pro

Sa stražnje strane možemo vidjeti sličan raspored trostrukih kamera kakve imaju trenutni OnePlus uređaji, uključujući široke, ultraširoke i teleobjektiv leće. Novost je, dodani senzor koji bi vjerojatno mogao pomoći pri preciznijem dobivanju dubine fotografije, kao i zadacima proširene stvarnosti. Izvještaj također ukazuje na dvostruku bljeskalicu, što djeluje pomalo nepotrebno, s obzirom na to, kako se dobra fotografija dobiva pri slabom osvjetljenju na današnjim flagship telefonima.

Još uvijek nije jasno što radi drugi senzor u kameri na prednjoj strani. Jedna od mogućnosti je da se OnePlus odlučio za ultra široku selfie kameru kako bi omogućio dobre grupne selfije, ili će to biti senzor dubine za poboljšanje selfie portreta ili senzor za prepoznavanje lica.

U svakom slučaju, prelazak na fiksnu kameru, može biti i rezultat pretpostavki, da bi u budućnosti skočni mehanizam mogao stvoriti probleme zbog kvarova pokretnih dijelova. Iako ovi dijagrami očito ne daju mnogo informacija po pitanju budućih specifikacija telefona, prethodne procurjele informacije sugeriraju da bi tvrtka mogla ugraditi 120Hz zaslon na OnePlus 8 Pro. Također, vrlo vjerojatno je, da će novi OnePlus 8, biti pogonjen s najnovijim Qualcomm Snapdragon 865.

Piše: Z.I.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here