Korejska tvrtka LG ubrzo predstavlja svoj novi model G7 kojeg će, između ostalog, krasiti veliki ekran. Pametni telefon predstavit će 2. svibnja u New Yorku, a mjesto na portalima prije svega je zaslužio zbog „glupog“ naziva.

Naime, puno ime uređaja glasi G7 ThinQ, što su njegovi predstavnici neuspješno pokušali prezentirati kao „thank you“. Iako se Korejci bez uspjeha šale na svoj račun, ponovno spremaju iznimno kvalitetan smartphone moćnih karakteristika.

Model G7 krasit će procesor Snapdragon 845, u verzijama od 64 ili 128 GB interne memorije, ovisno o potrebi korisnika. Veliki će ekran biti opremljen popularnim „zubom“, sličan onome u iPhoneu X. Radna memorija trebala bi iznositi 4 ili 6 GB.

LG G7


Iako još ništa nije sigurno, većina skica novog uređaja izgleda ovako

Na Twitteru su u utorak procurile fotografije najavljenog telefona, otkrivši estetiku novih modela. LG G7 navodno dolazi u šest različitih boja (od crne do roze) i nema tipki, jer se ekran proteže od vrha do dna uređaja, u skladu s novim trendovima. Uz to, tvrtka također u smartphone unosi umjetnu inteligenciju, s ciljem da pospješi kvalitetu fotografija.

„Radije ću uzeti loše ime, nego loš uređaj“, napisao je jedan od potencijalnih korisnika. Doista, osim neuspješno plasiranog imena, G7 mogao bi biti pun pogodak jer LG u stopu prati najveće proizvođače. Hardver i veličina uređaja i više su nego dovoljni za svakog iole pedantnog kupca. Cijena će se, tvrde glasine, kretati oko 650 dolara.

Piše: D.S.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here