Nokia i Mobis-electornic predstavili novi Nokia mobilni uređaj dostupan na hrvatskom tržištu – Nokiju 301. Nokia 301 omogućava snimanje savršenih autoportreta uz pomoć korak-po-korak glasovnih uputa. Sa snažnim 3.5G povezivanjem i nevjerojatnim Nokia Xpress preglednikom možete s velikom lakoćom streamati YouTube i Vuclip videa. Sve vaše omiljene e-mail, društvene mreže i IM aplikacije su tu na dodir tipke.

Vrhunska Panorama funkcija s rasponom od 100 stupnjeva omogućuje da dobijete jako veliki kadar. Uzastopnim snimanjem fotoaparat hvata pet slika odjednom, tako da možete odabrati najbolju. Dijeljenje snimaka s prijateljima također je jednostavno zahvaljujući Nokije Slam funkciji – čak i ako niste spojeni na Wi-Fi.

Nokia 301 omogućava sinkroniziranje kontakata, kalendara i e-mailova s aplikacijom Mail for Exchange te nam tako užurbani način života čini mnogo lakšim. Za slanje mailova tu su super brze Yahoo!, Gmail i Hotmail aplikacije koje su spremne za korištenje odmah, dok Facebook i Twitter aplikacije također dolaze kao standard.

Iako Nokia 301 zadržava retro izgled ima mnoge napredne tehnološke karakteristike. Zahvaljujući HD – voice ready techu kvaliteta zvuka je zadivljujuća čak i u najglasnijem okruženju. Uređaj ima zaslon od 2.4”, a kućište dolazi u crnoj i bijeloj boji. Još jedna prednost Nokije 301 je dugotrajna baterija koja vam omogućava da još duže radite sve što volite.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here