Zakoračili smo vrlo entuzijastično u novu 2021. godinu u kojoj nas prema prvim najavama očekuju mnogobrojni zanimljivi tehnološki uređaji. Dakako, najviše pažnje sasvim sigurno ponovno će uzeti pametni telefoni koji bi ove godine trebali dobiti razne nadogradnje i nove mogućnosti.

Iako je tržište pametnih telefona pomalo usporilo kada je prodaja u pitanju, činjenica je da nimalo sporije ne teče razvoj inovacija za nove uređaje. Dapače, proizvođači se na nikada konkurentnijem tržištu bore i trude ostaviti svoj otisak za povijest pametnih telefona. Iako Motorola posljednjih godina nije među proizvođačima koji nameću trendove, činjenica je da ovaj popularni proizvođač pametnih telefona itekako dobro konkurira na tržištu.

Moto G Stylus 2021

Pojavile su se najave kako će nam Motorola uskoro predstaviti svoj novi Moto G Stylus 2021 pametni telefona. Iako smo o ovom uređaju već pričali posljednjih tjedana, kako se bližimo datumu predstavljanja – tako su informacije o ovom uređaju sve pouzdanije (barem tako pretpostavljamo). Novi Motorola Moto G Stylus 2021 pametni telefon trebao bi imati veliki 6.8 inčni zaslon koji će najvjerojatnije podržavati FHD+ rezoluciju. U unutrašnjosti uređaja vjerojatno će se nalaziti Snapdragon 675 procesor, dok podaci o količini memorije za sada nisu poznati.

Sa stražnje strane uređaja vrlo vjerojatno će biti četverostruki sustav kamera, gdje će glavna kamera imati 48 MP. Uz glavnu kameru, na uređaju će se još pojaviti i širokokutna od 8 MP, zatim makro od 5 MP te dubinska od 2 MP. S prednje strane u lijevom kutu zaslona nalazit će se 16 MP selfie kamera. S obzirom na ime novog pametnog telefona, za očekivati je kako će se iz donje strane telefona moći izvući digitalna stylus olovka.

Kako će izgledati finalno izdanje novog Motorola Moto G Stylus 2021 pametnog telefona mogli bismo vidjeti vrlo skoro jer sve su glasnija nagađanja kako nam slijedi predstavljanje ovog uređaja. Kada će predstavljanje točni biti održano za sada nije poznato, baš kao ni cijena ovog uređaja. S obzirom na performanse nadamo se kako će cijena biti prihvatljiva te kako će nova motorola oduševiti mnoge korisnike širom svijeta.

Piše: M.Ž.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here