Prije samo koju godinu s velikim smo nestrpljenjem čekali konferencije Applea i Samsunga, na kojima su redovito predstavljali neke inovacije i uređaje koji su dominirali na tržištu. Danas se odnos snaga na tržištu malo promijenio, a jedan od najiščekivanijih događa postala je Huawei konferencija. Naime, ovaj proizvođač pametnih telefona u posljednje 2-3 godine radi fantastičan posao i na tržištu plasira fenomenalne uređaje – a uskoro nam se bliži novo predstavljanje uređaja. Da li nam je već otkriven dizajn novih P30 i P30 Pro pametnih telefona?

Još pred kraj prošle godine proizvođač maski na za pametne telefone, Olixar, u javnost je pustio fotografije kako bi trebala izgledati nova maska za gore spomenute Huawei uređaje. Doduše, predstavljen je samo izgled stražnje strane maski novih P30 i P30 Pro uređaja, po čemu se moglo zaključiti kako će izgledati kamere na novom uređaju.

HUAWEi P30 Pro

Prema tim informacijama P30 kao osnovni model pametnog telefona trebao bi imati 3 stražnje kamere, dok bi naprednija varijanta P30 Pro trebala imati čak 4 stražnje kamere. Tom prilikom nije objavljeno kako će izgledati prednja strana uređaja, no na taj smo detalj trebali čekati nekih dva mjeseca duže.


Ovih je dana još jedan proizvođač zaštitih maski, Spigen, predstavio kako će izgledati i prednja strana novih uređaja. Prema fotografijama koje su se pojavile u javnosti, prednju stranu novih P30 i P30 Pro uređaja trebao bi gotovo u potpunosti prekrivati zaslon. Jedino mjesto gdje neće biti zaslon bit će na vrhu gdje će se nalaziti mali notch u obliku kapljice.

Huawei je već prije nagovijestio da će novi modeli na tržište biti pušteni vrlo vjerojatno krajem ožujka, a sada su te informacije i nešto detaljnije. Naime, sve su glasnija nagađanja kako će se predstavljanje uređaja održati 28. ožujka – što se poklapa s onime što je nagovijestio Huawei. Uglavnom, pripremite se na dolazak novih super uređaja, P30 i P30 Pro jer ožujak je jako blizu.

Piše: M.Ž.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here