Evo kako možete provjeriti zdravlje vaše baterije na iPhoneu pomoću nekoliko aplikacija izravno iz iOS App Storea ili izravno od samog operativnog sustava iOS.

Provjerite zdravlje vaše iPhone baterije i provjerite trebate li zamjenu.

Sada kada je Apple izvukao mačka iz vreće i javno obznanio da usporava iPhone telefone sa starijim baterijama, najbolje je da sami proverite kakava je situacija sa vašim iphoneom, provjerom vlastite iPhone baterije. To možete učiniti vrlo jednostavno, korištenjem jedne od aplikacija na App Storeu, apsolutno besplatno. Ovo besplatno moramo ipak naglasiti kada je iPhone u pitanju.

Nakon što ustanovite da imate bateriju u lošem stanju na vašem iPhoneu, možete je javiti Appleu za ​​dobivanje zamjenske baterije, po cijeni od samo 29 dolara. Ipak, i tu postoje ograničenja, trebali biste imati najmanje iPhone 6 ili noviju verziju, a ponuda od 29 dolara vrijedi do prosinca 2018. Ako imate stariji uređaj, kao npr. iPhone 5 ili 4, onda ne možete iskoristiti ovu ponudu od Applea.

 

Battery Care  – BESPLATNO.


 

Battery Care
Jeste li zabrinuti zbog trenutnog stanja baterije na vašem iPhoneu? Želite li biti sigurni da vaša baterija radi dobro i omogućuje prave performanse? Battery Care bi vam mogao pomoći, a možete ga preuzeti ovdje [App Store link]

 

Battery Life – BESPLATNO.

 

Battery Life
Jeste li se ikad zapitali zašto je baterija vašeg uređaja često pri kraju? S Battery Life-om i njegovom tehnikom prepoznavanja životnog vijeka baterije, uvijek ćete znati što nevalja s vašom baterijom u iPhoneu.

Preuzmite Battery Life za iOS ovdje [App Store link]

 

Provjerite stanje iPhone baterije pomoću iOS-a.

 

provjera iphone baterije

 

Možda nekog iznenadi, ali provjeru stanja vaše baterije možete napraviti i direktno iz operativnog sustava iOS. Ako instalirate novu verziju iOS 11, jednostavno prijeđite na Postavke> Baterija na iPhoneu. Desno na vrhu, ako imate lošu bateriju, vidjet ćete oznaku upozorenja koja kaže: “Vaša iPhone baterija možda će trebati biti servisirana.”

Ako vam se ne prikazuje ova poruka, to znači da je vaša baterija za iPhone apsolutno u redu, barem zasad, i nadamo se još neko vrijeme.

 

Odnesite svoj iPhone u najbliži Apple dućan

Ako još uvijek niste sigurni u stanje baterije vašeg iPhone uređaja, najbolje je da ga odnesete direktno u Apple. Dovoljno je da se obratite najbližem Apple dućanu, i provjerite stanje vaše baterije.

Piše: D.Ž.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here