REAL Full View zaslon, AI Magic Slide, Kirin 980 i druge nevjerojatne značajke upakirane u jedan pametni telefon

[Berlin, 30. kolovoza 2018.] – Danas, na kraju događanja u sklopu IFA-e u Njemačkoj na predstavljanju Honora Play, George Zhao, predsjednik Honora, neočekivano je predstavio i Honor Magic 2, tvrtkin novi flagship pametni telefon. Nastavljajući na uspjehu prve generacije Honor Magica predstavljenog 2016., Honor Magic 2 može se pohvaliti pametnom značajkom Magic Slide koja korisnicima pruža Real Full View zaslon i brzo aktiviranje umjetne inteligencije jednim pokretom. Uređaj će također biti prvi Honorov pametni telefon kojeg pokreće procesor Kirin 980.

Honor Magic 2

George Zhao, predsjednik Honora, pokazuje Honor Magic 2 na Honor Play eventu u Berlinu

„Predstavljanje Honor Magica pred dvije godine predstavilo je korisnicima koncept umjetne inteligencije u pametnim telefonima“, rekao je George Zhao, predsjednik Honora. „Honor Magic prve generacije bio je pametni telefon koji je obilježio razdoblje i izmijenio industriju. Kao dodatak funkcijama umjetne inteligencije koje su telefon učinile zaista pametnim, Honor Magicov revolucionaran zakrivljeni dizajn i moćna podrška za 40W punjenje pomaknuli su granice dizajna uređaja i postavili standard za sve pametne telefone. Razvoj ovih futurističkih flagship uređaja pažljivo prate svi proizvođači pametnih telefona i umjetne inteligencije, a sada je stigao Honor Magic 2.“

U žestokom natjecanju na globalnom tržištu proizvođači pametnih telefona pokušavaju pojačati iskustvo korištenja ponudom zaslona punog pregleda. Međutim, mnogi, ako ne i svi uređaji s ovom novom značajkom žrtvovali su lakoću korištenja i iskustvo fotografiranja. Ti se dizajni usredotočuju samo na raspored na zaslonu i poboljšani izgled, čime korisnicima ne donose pravu vrijednost.

Honor Magic 2

Kao suprotnost, pametna značajka Magic Slide na Honoru Magic 2 dizajnirana je da osigura puni zaslon bez umanjivanja drugih praktičnih funkcija. Skrivena prednja kamera omogućava gotovo 100-postotni omjer zaslona prema okviru, čime nadilazi izazov ugradnje kamere u dizajn bez ureza (notchless). Uređaj pruža vrhunsko vizualno iskustvo s lakoćom korištenja i velikom praktičnošću te time redefinira novu vrijednost telefona sa punim zaslonom.

Pomicanjem po gornjem zaslonu korisnici mogu brzo aktivirati sve značajke umjetne inteligencije. Ova inovacija u dizajnu bazira se na ergonomskoj znanosti.

Kao dodatak svom revlucionarnom dizajnu, Honor Magic 2 prvi je Honorov pametni telefon kojeg pokreće procesor Kirin 980 koji omogućava fantastične performanse umjetne inteligencije te pomiče granice performansi i korisničkog doživljaja kod pametnih telefona.

Nadalje, najnoviji Magic 2 dolazi s 40W „Magic Charge“ funkcijom za maksimalnu snagu punjenja. Kako bi se dodatno osigurala sigurnost, u pametni telefon ugrađeno je i 15 slojeva zaštite. Telefon automatski prepoznaje bateriju, kabel i punjač, ​​a punjenje maksimalnom snagom započinje tek kad je provjerio da su sva tri dijela sigurna.

S premijerom u Njemačkoj, Honor Magic 2 ključan je flagship uređaj predstavljen na sajmu svjetske klase čime potvrđuje povjerenje tvrtke u ovaj najnoviji model. U prvoj polovici 2018. Honor je zabilježio znatan porast prodaje od 150% u odnosu na isto razdoblje prošle godine u međunarodnoj prodaji izvan Kine. Nakon nedavnog pokretanja pametnih telefona Honor 10 i Honor Play, Honor Magic 2 nastavit će pokretati Honor naprijed ka svom cilju da postane jedan od top pet brandova pametnih telefona u iduće tri godine.

P.R.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here