Svima je jasno kako Google ulaže sve napore kako bi stvorio najbolji mogući proizvode, bez obzira radi li se o nekom novom servisu, poboljšanju starog, razvoju novog hardvera ili novoj seriji uređaja koje imaju u svojem vlasništvu. Kada je predstavljen prvi Google pametni telefon, mnogi su ga okarakterizirali kao jedan od najboljih uređaja na svijetu. Danas na sceni imamo Google Pixel 3 seriju pametnih telefona, koji su ponovno po karakteristikama u samom svjetskom vrhu, ali neki uređaji imaju nažalost jedan veliki problem za korisnike.

Google Pixel 3 ima fantastičnu kameru koja se ubraja u top kamere na tržištu, kada su u pitanju pametni telefoni. No, posljednjih se dana u medijima pojavila mnogo natpisa kako nova Google kamera ima jedan veliki problem – ne sprema fotografije korisnika. Naime, dešava se povremeno da Pixel 3 jednostavno ne spremi fotografiju koju ste upravo uslikali, što ulijeva nesigurnost u rad korisnika – jer nije siguran da li je njegova fotografija spremljena na memoriju ili nije. Zanimljivo, ovaj se problem već pojavio kod Google pametnih telefon – bilo je to u seriji Nexus uređaja i mnogi su smatrali kako je taj problem ostavljen u povijesti s tom serijom uređaja.

Ipak, problem nije riješen, a sve je više nezadovoljnih korisnika koji se javljaju s ovim problemom. Negativna strana cijele priče po Google jest i činjenica da Google Pixel 3 uređaj kupuju entuzijasti koji često naširoko opisuju svoja iskustva s novim uređajima. Zbog toga, mnogi od njih pokrenuli su žestoke rasprave oko problema s Pixel 3 kamerom na Reddit mreži, ali i na Google Product Forum platformi.

Google se za sada još uvijek nije oglasio oko navedenog problema, a bit će zanimljivo vidjeti kako će uopće ovaj problem biti moguće riješiti. Radi li se o limitiranom broju uređaja koji imaju problema s kamerom i da li postoji opcija da će Google povlačiti svoje pametne telefone Pixel 3 s tržišta?

Piše: M.Ž.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here