Google Pixel 3 XL se pojavio na ulicama Hong Konga, što je zabilježeno na Facebookovom videozapisu. Predstavljene specifikacije obuhvaćaju: 6.3 inčni OLED zaslon, Active Edge, Google pomoćnik, USB tip-C, bežično punjenje, Android 9.0, USB tip-C Pixel Buds, 3.5mm USB A, Snapdragon 845, 4GB RAM, 128GB prostora za pohranu i bateriju od 3.430 mAh.

Pogledajte video ovdje:

$15K「驚喜價」 Google Pixel 3 XL 水貨速試

15K 買部 Google 親生仔🤑Pixel 3 XL 📱電腦都買到部啦👨🏻‍💻詳細內容:https://unwire.hk/2018/10/05/google-pixel-3-xl-detail-review/review-2/#未發佈 #就有機#Google #Pixel3XL

Posted by UNWIRE.HK on Friday, October 5, 2018

Kao što je več poznato, Google će službeno održati konferenciju za novinare sljedećeg utorka, s početkom u 23 sata u Hong Kongu, a očekuje se da će biti predstavljena najnovija generacija Pixel telefona, točnije Pixel 3 i Pixel 3 XL modela. No, iznenađujuće je da je prije same konferencije i službenog predstavljanja, najnoviji model telefona već dospio u javnost, pojavom na na tržištu u Hong Kongu!


Google Pixel 3

Informacije također pokazuju da će telefon najvjerojatnije biti pogonjen sa osmo-jezgrenim Qualcomm procesorom (4 x 1,77 GHz i 4 x 2,8 GHz), što je gotovo sigurno Snapdragon 845 SoC, podržan sa respektabilnih 4GB RAM-a i Adreno 630 GPU. Za zaslon se također navodi da će imati razlučivost od 1.440 x 2.960 s gustoćom od 494 ppi.

A što je sa misterioznim Pixel Ultra?

Unatoč svim dostupnim informacijama koje prikazuju samo dva modela telefona Pixel 3 i Pixel 3XL, mnogi fanovi Google Pixela, nadaju se, da ćemo vidjeti i treći model piksela ove godine. Prisjetimo se, sve je krenulo sa informacijama još prošle godine, kada cu procurila neodobrena izvješća o planovima za novi Pixel, u kojima se tvrdi da će kodni nazivi za sljedeće Pixel telefone biti “ albacore “,” blueline “i” crosshatch “. 

Nakon toga, špekulacije koje prate taj tajanstveni treći telefon – nazvan Pixel Ultra – bile su neizbježne i obavijene velom tajne. No sve bi moglo, već idući tjedan, izaći na svjetlo dana kada bi Google trebao predstaviti svoja 2 ili možda čak tri telefona.

Postoji i još jedno nepotvrđeno izvješće portala WinFuture.de, koje tvrdi da Google radi na novom telefonu, koji bi mogao pokrenuti u prvoj polovici 2019. godine. Ista web stranica tvrdi da je kodni naziv telefona “bonita” i da će upotrebljavati najnoviji procesor Qualcomm Snapdragon 710, koji je dizajniran za uređaje srednje klase (2000kn – 3000kn).

Piše: D.M.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here